Gazet van Antwerpen Stad en Rand

Horoscoop

-

RAM 213 T/M 204

Een moeilijke dag waarop maatregele­n worden genomen die totaal onlogisch lijken en met deadlines die onmogelijk zijn te halen. Zorg dat je je zaken op orde hebt en ben niet bang om kritiek te geven.

STIER 214 T/M 205

Wees enthousias­t en vastberade­n, want dat is de beste manier om je positie op het werk te verdedigen. Liefde: Venus geeft je de mogelijkhe­id om je relatie weer nieuwe hartstocht in te blazen.

TWEELINGEN 215 T/M 216

Het kan een dodelijk vermoeiend­e dag worden, en als je niet aan de bel trekt sta je er helemaal alleen voor. Doe dus een beroep op de teamspirit, dan komt het goed. Single, intuïtief doe je vanavond alles goed.

KREEFT 226 T/M 227

Chaos op het werk! Beslissing­en die alle kanten op gaan, onverwacht­e noodsituat­ies, vals alarm... allerlei gebeurteni­ssen die jou uit je evenwicht kunnen brengen. Blijf kalm, dan sla je je erdoorheen.

LEEUW 237 T/M 238

Bouw geen luchtkaste­len, er zijn te veel concrete zaken die nu aangepakt moeten worden. Wees realistisc­h, verspil je energie en tijd niet aan gebeuzel en richt je slechts op één doel.

MAAGD 248 T/M 239

Maak van je hart geen moordkuil, bespreek de dingen die je dwarszitte­n en richt je volle aandacht op zaken die er echt toe doen. Liefde: veel opwinding en drukte, maar het laat je vrijwel koud.

WEEGSCHAAL 249 T/M 2310

Iemand lijkt te proberen jou in de val te lokken. Ben dus extra voorzichti­g, zowel op het werk als thuis. Wat je privéleven betreft is het misschien nodig om de financiën anders aan te pakken.

SCHORPIOEN 2410 T/M 2211

Een gunstige dag waarop je vrije baan hebt. Kom dus in actie, doe wat je graag wil doen, verbreek je records en maak korte metten met je rivalen. Liefde: neem het initiatief, vooral als je rivalen hebt.

BOOGSCHUTT­ER 2311 T/M 2112

Als je iets wil bereiken zul je een visie moeten hebben! Denk erover na want deze dag is vol uitdaginge­n. Wees duidelijk, vastberade­n en doe geen overhaaste dingen. Liefde: improvisee­r en laat je leiden door je stemming.

STEENBOK 2212 T/M 201

In een dynamische omgeving voel je je als een vis in het water. Straal zelfvertro­uwen uit en probeer anderen van je visie te overtuigen. Liefde: een onverschil­lige houding kan tot een teleurstel­ling leiden.

WATERMAN 211 T/M 192

Het kan een moeilijke dag worden, maar jij weet precies waar je de prioriteit­en moet leggen. Zorg dat je door niemand voor de voeten wordt gelopen. Liefde: vroegere akkefietje­s lijken vergeten te zijn.

VISSEN 202 T/M 203

Je staat waarschijn­lijk onder hoogspanni­ng door de groeiende berg werk en de naderende deadlines. Klagen helpt niet, je zult keuzes moeten maken. Begin dus met de dringendst­e zaken.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium