Gazet van Antwerpen Stad en Rand

Thaibokser, tweeling, figurant, juf en antiquair

- (tdl)

Een thaibokser, een figurant uit

De Buurtpolit­ie, een deelnemer van K3 zoekt K3, een jonge antiquair en een juf die werd ingeschrev­en door haar leerlingen: een bont gezelschap dient zich aan in de voorlaatst­e blinde auditie van The Voice van Vlaanderen. Dit zijn de blikvanger­s.

De thaibokser: zanglerare­s en zangeres Eef Van Acker (38) uit Gent leeft zich graag uit in het thaiboksen. Zij wil de zaal doen ontploffen met Upside Down van Paloma Faith.

De figurant: de 40-jarige Idriss Reis uit Antwerpen is figurant bij onder meer De Buurtpolit­ie en wil van zijn vocale hobby zijn beroep maken. Hij serveert soul met What

You Won’t Do for Love van Bobby

Caldwell.

De K3 zoekt K3-deelnemer: Tineke Huysseune (22) uit Zerkegem waagde al haar kans in K3

zoekt K3 én in The Voice van Vlaanderen. Nu gooit de studente kleuterond­erwijs haar ukelele weg met Englishman in New York van Sting. De antiquair: de 23-jarige Mike

Wolfs uit Zuidschote stond nooit eerder op een podium. Hij wil zijn zangtalent erkend zien met Dancing On My Own in de versie van

Calum Scott.

De tweeling: Marijke en Marianne (28) Boeykens uit SintAmands zingen al sinds hun kindertijd samen en proberen hun zenuwen te bedwingen op Old Woman van K’s Choice.

De veteraan: de 53-jarige Jan Hulsmans uit Beek heeft al aardig wat kilometers op de teller, als zanger én als piloot. Hij brengt Here Today van Paul McCartney.

De lerares: Marcia Pareijn (27) uit Mol heeft haar inschrijvi­ng aan haar leerlingen te danken; ze is leerkracht muzikale opvoeding. Zij waagt haar kans met Human van Rag’n’Bone Man.

Het multitalen­t: de 18-jarige Merel Velle uit Ettelgem speelt cel- lo, ukelele en piano, maar geeft nu een versie van Age van Lianne La Havas.

The Voice van Vlaanderen, VTM,

20.35u

 ?? FOTO THE VOICE VAN VLAANDEREN ?? Idriss Reis.
FOTO THE VOICE VAN VLAANDEREN Idriss Reis.
 ?? VLAANDEREN
FOTO THE VOICE VAN ?? Marcia Pareijn.
VLAANDEREN FOTO THE VOICE VAN Marcia Pareijn.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium