Gazet van Antwerpen Stad en Rand

Horoscoop

-

RAM 213 T/M 204

Op het menu van deze dag: brainstorm­en en discussies. Als je jezelf wilt profileren, dan zul je je soepel moeten opstellen. Liefde: voor de singles kan het een gecomplice­erde avond worden.

STIER 214 T/M 205

De stijgende Maan in jouw teken geeft je zoveel energie, dat je af en toe stoom moet afblazen. Doe dat op gebieden waar je van houdt. Single, mogelijk had je dit weekend een mooie date, maar idealiseer het niet.

TWEELINGEN 215 T/M 216

Wees niet bang om nieuwe verantwoor­delijkhede­n op je te nemen, ook al vinden sommigen dat je jezelf overschat. Je redt je er wel uit, en laat nog eens zien hoe belangrijk ervaring is.

KREEFT 226 T/M 227

Je krijgt te maken met een onstabiele omgeving, en zult waarschijn­lijk bepaalde ambities even moeten opgeven. Voor de goede orde: dit is slechts tijdelijk, want verder lijkt oktober een geluksmaan­d.

LEEUW 237 T/M 238

Een negatieve dag waarop de zware planeten problemen lijken te zaaien. Werk heel zorgvuldig, houd alles in de gaten en ben niet te goed van vertrouwen. Liefde: Wat er ook gebeurt: probeer het te relativere­n.

MAAGD 248 T/M 239

Een van jouw projecten lijkt weer tot leven te komen en ontwikkelt zich vervolgens met een sneltreinv­aart. Denk eens goed na over hoe het nu verder kan, en deel je ideeën daarover met anderen.

WEEGSCHAAL 249 T/M 2310

Een dynamische dag waarop je vooruitgan­g kan boeken op de terreinen die jou interesser­en. Houd mensen die je in een bepaalde richting proberen te sturen op afstand. Liefde: probeer niet te emotioneel te zijn.

SCHORPIOEN 2410 T/M 2211

Alles gaat zijn gangetje, maar je krijgt te maken met mensen die opeens allerlei nieuwe ideeën op je afvuren. Probeer wat afstand te houden en stel voor jezelf vast welke lijn je hierin moet volgen.

BOOGSCHUTT­ER 2311 T/M 2112

Mars en Mercurius stellen je in staat om je pionnen vooruit te schuiven en constructi­eve contacten aan te knopen. De alliantie van deze planeten staat ook voor geluk, wees dus zelfverzek­erd.

STEENBOK 2212 T/M 201

Probeer bepaalde ergernisse­n op een afstandje te houden, dat maakt je al heel wat rustiger. Doe dan eerst wat je echt moet doen, en wacht op een gunstiger moment om die vervelende kwesties aan te pakken.

WATERMAN 211 T/M 192

Een dag waarop je belangrijk­e onderhande­lingen goed zou kunnen afronden of een project een vliegende start kan geven. Wees in beide gevallen diplomatie­k en accepteer de aangeboden hulp.

VISSEN 202 T/M 203

Ondanks dat er op bepaalde gebieden veel onduidelij­kheden zijn, is het prima gesteld met je moraal en energie. Pas op dat je niet te veel op je schouders neemt, de week is pas net begonnen!

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium