Gazet van Antwerpen Stad en Rand

2DE PROVINCIAL­E A

-

Brasschaat begon heel sterk, maar de treffers vielen pas na de pauze. Boeykens opende drie minuten na de rust uit strafschop de score. Boushaba verdubbeld­e acht minuten later die voorsprong. (wp)

DOELPUNTEN: 48’ Boeykens 10, 56’ Bou

shaba 20. De thuisploeg had een droomstart. Wijnegem stelde na een aangeschot­en bal vanop de stip gelijk. Het werd zelfs 1-2. Tanghe stopte een strafschop van Maes. Zwijndrech­t herstelde met een vrije trap het evenwicht. In de slotfase strafte de thuisploeg een fout af en lukte in het wanhoopsof­fensief van Wijnegem nog een vierde doelpunt. (fko)

DOELPUNTEN: 4’ Maes 10, 6’ Danckers 11, 23’ Vissers 12, 39’ Maes 22, 89’ Stuer 32, 90’+1’ Devia Glaston 42. In een evenwichti­ge eerste helft opende Bosschaert­s de score met een mooie vrijschop. Kort na rust stelde M’Faume met een slimme plaatsbal gelijk. De bezoekers kregen vleugels en leken met schoten van Vercautere­n en M’Faume, telkens licht afgeweken, op weg naar een vlotte zege. Temeer omdat Bosschaert­s na een duwfout op Van Keer de toegekende strafschop op De Jonghe trapte. Aan de overzijde voorkwam Ceuppens met een voetveeg de 1-4. Een ontzetten leverde via de voet van Verbruggen de aansluitin­gstreffer op. In blessureti­jd stelde Van Keer gelijk. (lce)

DOELPUNTEN: 28’ Bosschaert­s 10, 49’ M’Faume 11, 64’ Vercautere­n 12,78’ M’Faume 13, 81’ Verbruggen 23, 91’ Van Keer 33. Verlinden opende de score. Broechem trapte een vrije trap op de lat. Na rust was de thuisploeg baas. Na een fout van Robbe Sebrechts op Verlinden verhoogde Aters vanop de stip de voorsprong. De bezoekers waren onmondig. Alleen Van Der Westerlake­n verzilverd­e voor Hoboken nog één van de vele kansen. (fko)

DOELPUNTEN: 32’ Verlinden 10, 64’ Aters (strafschop) 20, 77’ Van Der Westerlake­n 30.

De bezoekers hadden het betere van het spel, maar de thuisploeg creëerde de meeste kansen. De thuisploeg toonde na rust een veel betere mentalitei­t. Met een doelpunt van De Pooter hield het de drie punten thuis. (wp)

DOELPUNTEN: 32’ Cox 10, 45’ Pals 11, 65’

De Pooter 21. Voor rust kreeg Tisselt enkele kansen en kwam Lint gevleid aan de leiding. Kort na de rust herstelden de bezoekers het evenwicht. Een technisch sterker Lint bepaalde het spelbeeld en klom opnieuw op voorsprong. De bezoekers benutten hun gestaltevo­ordeel en scoorden opnieuw de gelijkmake­r. (fko)

DOELPUNTEN: 41’ Opdebeeck 10, 52’ De Herdt 11, 60’ Opdebeeck 21, 72’ Van Riet 22.

DOELPUNTEN: 30’ Delmeire 01, 46’ J. Celis 11, 53’ De Groen 21, 67’ Delmeire 22, 69’ Van de Mosselaer 23, 84’ Verhaegen 24. De thuisploeg zette een sterk openingskw­artier neer en Daelemans trof raak. Daarna verliep het spel evenwichti­ger, maar Van De Vliet en Sels hielden Bevel van de gelijkmake­r. Na de pauze startte White Star weer sterk en diepten Michiel Huygaerts en Brijs de kloof uit. Na de aansluitin­gstreffer drukte Bevel het gaspedaal nog even in, maar een bezoekend doelpunt werd afgekeurd voor buitenspel. (af)

DOELPUNTEN: 14’ Daelemans 10, 54’ Michiel Huygaerts 20, 57’ Brijs 30, 70’ Vets (strafschop) 31. Wuustwezel dwong licht overwicht af, maar met hulp van de bezoekers zette Ohnenik tien minuten voor de rust de 1-0 op het bord. Na de pauze verliepen de eerste 20 minuten gelijkopga­and. In het laatste kwartier sloegen de bezoekers definitief toe. Bevers stelde gelijk en een minuut later werd het 1-2. Jansen maakte er 1-3 van. (af)

DOELPUNTEN: 35’ Ohnenik 10, 76’ Bevers 11, 77’ Weyten 12, 90’ Jansen 13. Net voor de pauze kopte Roelants raak na hoekschop. Na de rust zette Weelde alles op alles, maar Zoersel liet de beste kansen noteren en Van Beurden maakte er 0-2 van. (af)

DOELPUNTEN: 39’ Roelants 01, 85’ Van