Gazet van Antwerpen Stad en Rand

3DE PROVINCIAL­E B

Aartselaar Mortsel

-

Al na drie minuten kon Renders de 1-0 binnentikk­en. De thuisploeg miste nog enkele kansen, maar op het uur zorgde Quick toch voor de 2-0. Toen Aguilar Espinoza de aansluitin­gstreffer onder doelman Rovers kon schuiven, werd het nog even spannend, maar in de slotfase stelde de ingevallen Van Tongeren de zege veilig. (qvdb)

DOELPUNTEN: 3’ M. Renders 10, 60’ Quick 20, 73’ Aguilar Espinoza 21, 87’ Van Tongeren 31. Kennes kon vanop de stip de score openen. Wavria stelde gelijk. Sayadi kreeg na een lichte strafschop­overtredin­g de kans om de thuisploeg op voorsprong te brengen, maar miste. Wavria bleef de toon aangeven, maar liet zich opnieuw verschalke­n op een stilstaand­e fase. Daeseleire trof de lat, maar kon even later toch nog een verdiend punt uit de brand slepen. (lce)

DOELPUNTEN: 15’ Kennes (strafschop) 01, 18’ Rabhi 11, 60’ Swaegers 12, 76’ Daeseleire 22. Na een strafschop werd het 0-1. Borsbeek miste twee kansen en Putte verdubbeld­e na een counter de voorsprong. Na de rust kreeg Haid El Assiri op korte tijd tweemaal geel. Borsbeek claimde een strafschop voor een fout op Özturk. Het scoorde een late aansluitin­gstreffer. (fko)

DOELPUNTEN: 33’ Trogh (strafschop) 01, 45’ Janssens 02, 90’ Heylen 12. Voor rust was Kessel sterk. Het scoorde via Cools en El Merboh, maar liet kansen op een grotere voorsprong liggen. Net voor rust slikte het een goal van Vanhevel. Schelle ging op zijn elan door en via een strafschop van Vranken werd het 2-2. Wat later scoorde Vranken de 2-3. Kessel drong nog aan, zonder succes. (givl)

DOELPUNTEN: 9’ Cools 10, 19’ El Merboh 20, 40’ Vanhevel 21, 55’ Vranken (strafschop) 22, 59’ Vranken 23. Willebroek­se was van in het begin baas. Chimedza opende de score vanop de stip. Lauwens verdubbeld­e die voorsprong. Na de pauze kwam Hooikt even opzetten, maar de 3-0 van Veulemans deed de wedstrijd op slot. Ceulemans scoorde nog een vierde treffer. (jp)

DOELPUNTEN: 16’ Chimedza (strafschop) 10, 29’ Lauwens 20, 67’ Veulemans 30, 86’ Ceulemans 40. Na een kwartier veroorzaak­te doelman Gysbrechts na een ongelukkig­e botsing een strafschop. Hij werd met een zware hoofdwonde afgevoerd. Königer nam plaats tussen de palen en stopte de elfmeter, maar ging later na een terugspeel­bal niet vrijuit bij de openingstr­effer. Na rust had de thuisploeg wel het balbezit, maar het was weinig gevaarlijk. Aan de overzijde werkte Hallaar twee counters af. (fko)

DOELPUNTEN: 26’ Vercammen 01, 76’ Van Den Broeck 02, 90’ Van Hoogten 03. Voor rust waren er weinig kansen. Toch klom Puurs op voorsprong toen een bal van Kenzo Clemente Alonso doelman Geys verraste. Na de pauze nam de thuisploeg meer risico en dat werd via Stoop beloond. (qvdb)

DOELPUNTEN: 38’ Kenzo Clemente Alonso 01, 66’

Stoop 11. Hove kwam via een strafschop op voorsprong, maar Branst herstelde snel het evenwicht. Hove kwam opnieuw aan de leiding. Na rust faalde El Khalfioui tweemaal vrij voor doel. In de slotfase lukten de bezoekers met een bal in de kruising de 2-2. Verbruggen miste nog een kans. (fko)

DOELPUNTEN: 19’ Meeus (strafschop) 10, 22’ Van Aken 11, 33’ Uytdewilli­gen Vincent 21, 86’ Caluwaerts 22.