Gazet van Antwerpen Stad en Rand

Horoscoop

-

RAM 213 T/M 204

Een superdag. Misschien krijg je een nieuwtje waar je blij en enthousias­t van wordt, en anders boek je fraaie resultaten. Bovenal ben je dynamisch, weet je van aanpakken en iedereen valt voor je charmes.

STIER 214 T/M 205

Je profiteert van een enthousias­te sfeer, die je aanmoedigt om nieuwe dingen aan te pakken. Liefde: je hebt een geweldige uitstralin­g en het zal moeilijk zijn om jou ook maar iets te weigeren.

TWEELINGEN 215 T/M 216

Alles lijkt als gesmeerd te lopen! Invloeden van Mercurius helpen je bij het realiseren van je doelstelli­ngen en als er toch problemen ontstaan dan los je die op een verstandig­e wijze op.

KREEFT 226 T/M 227

Je doelen bereiken zou je eerste en enige prioriteit moeten zijn en het doet er even niet toe hoe ver je daarvoor moet gaan. Zorg voor een goede organisati­e en laat je nergens door afleiden.

LEEUW 237 T/M 238

Je profiteert van een optimale vitaliteit, van hyperactie­ve hersens en geweldige idee‘n. Maak er goed gebruik van en ga recht op je doel af! Liefde: zorgen en spanningen verdwijnen in het niets.

MAAGD 248 T/M 239

Zonder je gewone taken te vergeten, ben je ook in staat om wat tijd te besteden aan andere activiteit­en. Het kan je een paar vrije uurtjes kosten, maar de uitdaging is zo groot dat je dat voor lief neemt!

WEEGSCHAAL 249 T/M 2310

Je bent scherpzinn­ig en beschikt over een opmerkelij­k concentrat­ievermogen. Het kan bijna niet anders, of je maakt prima keuzes. Single: je trekt de aandacht en verovert misschien iemand.

SCHORPIOEN 2410 T/M 2211

Een dag waarop alles lijkt te draaien om productie en aanwijzing­en strikt moeten worden nagevolgd. Jij bent er helemaal niet happy mee dat je moet doen wat anderen je vertellen, maar het moet maar even.

BOOGSCHUTT­ER 2311 T/M 2112

Een gunstige dag op het gebied van contacten en communicat­ie. Ideaal dus om hier en daar een balletje op te werpen, om medestande­rs te werven of om op acquisitie­pad te gaan. Ook op het gebied van de liefde!

STEENBOK 2212 T/M 201

Een stimuleren­de dag die je een mentale kick geeft. Het tempo ligt hoog, maar je past je moeiteloos aan. Je hebt zelfvertro­uwen en kiest zonder aarzeling de weg die jouw belangen het beste dient.

WATERMAN 211 T/M 192

Je beschikt over duidelijke richtpunte­n en verbindt realisme en zelfverzek­erdheid aan flexibilit­eit en vastberade­nheid. Liefde: reageer niet alleen vanuit het hart maar denk ook na!

VISSEN 202 T/M 203

Je bent zonder meer in staat om de moeilijkst­e situaties aan te pakken. Maar pas op voor interventi­es van buitenaf. Wees daarom discreet, laat geen sporen na en probeer je acties te verdoezele­n.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium