Gazet van Antwerpen Stad en Rand

Stormloop voor eerste dag flagshipst­ore H&M

Honderden modefanate­n staan uren voor opening al in rij, winkel plant feestweek

-

Zaterdag opende de allereerst­e H&M flagshipst­ore van ons land op de Meir. Je vindt er alle collecties en speciale stuks, van kledij over makeup tot de home collection. “We creëren een shopinshop­experience, zodat iedereen het gevoel heeft in zijn eigen winkel te zijn en niet zomaar in een afdeling.” De opening ging gepaard met een groot evenement, waar duizenden mensen op afkwamen. En ook de komende week is er elke dag iets speciaals te beleven.

“In onze Family Store heb je ook de meeste concepten, maar in de flagshipst­ore heb je ze allemaal”, zegt Marianne Nerinckx, woordvoers­ter van H&M. “Het is vooral de shopervari­ng die anders zal zijn. Van de bestaande winkel lieten we enkel de façade staan en voor de rest hebben we alles verbouwd. Het interieur is onherkenba­ar, er is speciale verlichtin­g en decoratie en de inrichting van de mannenafde­ling is bijvoorbee­ld helemaal anders dan die van de vrouwen. Zo creëren we een shop-in-shop-experience, zodat iedereen het gevoel heeft in zijn eigen winkel te zijn en niet zomaar in een afdeling. Er is een ook lounge waar je gsm’s kan opladen en een groot scherm waar we non-stop onze laatste filmpjes afspelen.” In totaal is er 4.200 vierkante meter aan winkeloppe­rvlakte en werken er 87 personeels­leden.

Nog voor de opening stonden er al honderden fans te wachten op de gouden loper en werden ze getrakteer­d op de dansmoves van Team Shmetta & The Battle Droids. In de winkel zelf was er een erehaag voor de klanten, een special act van de Antwerpse hiphopster Coely, een kapsalon en een

Fans die er op tijd bij waren, kregen een notitieboe­kje en stickers.

nailbar.

“We hebben een volledige feestweek voor de klanten, omdat bepaalde mensen niet op de eerste dag kunnen komen. Ook in de toekomst zullen we nog veel organisere­n. Soms zal dat een muzikale act met een DJ zijn, dan weer een en misschien rond de feestdagen een make-upbar”, zegt Marianne Nerinckx.

Vandaag is het Blue Monday, met gratis kopje koffie, dinsdag krijgt u een plantje cadeau bij aankopen van H&M Home en donderdag kunt u een gratis ontbijt scoren bij de lancering van de ERDEM X H&M collectie. Vrijdag feest H&M met DJ’s, tijdelijke tattoos en haarvlecht­jes, en tijdens het weekend is er een verrassing voor de jongste fashionist­a’s.

nailbar

 ?? FOTO PATRICK DE ROO ??
FOTO PATRICK DE ROO
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium