Gazet van Antwerpen Stad en Rand

Horoscoop

-

RAM 21-3 T/M 20-4

Single, je voelt je vrij als een vogeltje en flirt zonder je al veel vragen te stellen. De Zon in Ram kan echter wijzen op liefde op het eerste gezicht, en alle verwarring die daar meestal bij hoort.

STIER 21-4 T/M 20-5

Geen wolkje aan de lucht, jij en je geliefde zitten helemaal op dezelfde golflengte. Zoveel saamhorigh­eid brengt jullie er misschien toe om bepaalde grenzen over te steken. Geniet ervan.

TWEELINGEN 21-5 T/M 21-6

Zit je niet zo lekker in je vel? Door er met je partner over te praten, kunnen al je zorgen verdwijnen. Single, het zou zomaar kunnen dat het vanaf vandaag afgelopen is met je typische vrijgezell­enleventje.

KREEFT 22-6 T/M 22-7

Een saaie ochtend? Kan zijn, maar dat gaat straks veranderen. Iedereen zit vol goede ideeën en ze doen allemaal hun uiterste best om jou erbij te betrekken. Uiteraard speel jij het spel mee.

LEEUW 23-7 T/M 23-8

Single: houd je emoties in toom, probeer wat afstand te houden en wind je niet overal over op. Er is iemand die je wel ziet zitten, maar die je ook van je heilige vrijheid wil beroven.

MAAGD 24-8 T/M 23-9

Vooral voor de singles is de liefde nooit ver weg. Dat kan de aftrap zijn van een heftige liefdesaff­aire! Heb je een relatie dan is dit de gelegenhei­d om weer helemaal in de gunst van je partner te komen.

WEEGSCHAAL 24-9 T/M 23-10

Single, een dag in het teken van de liefde. Maar dan moet je er wel op uit trekken en je oren en ogen de kost geven. Venus wijst erop dat een flirt vandaag tot veel meer kan leiden.

SCHORPIOEN 24-10 T/M 22-11

Single, iemand lijkt voor je te vallen. Jammer is alleen dat deze persoon niet vrij is en ‘alleen’ vriendscha­p wil. Prima toch? Beter dan niets en je weet nooit wat hier verder nog van komt.

BOOGSCHUTT­ER 23-11 T/M 21-12

Thuis is de sfeer uitstekend, jij en je partner voelen elkaar perfect aan. Single, een geïmprovis­eerd avondje uit is waarschijn­lijk het beste recept voor een veelbelove­nde ontmoeting.

STEENBOK 22-12 T/M 20-1

Een negatieve dag! Nog niet geregelde familiekwe­sties worden opeens acuut en dreigen het weekend te verpesten. Probeer kalm te blijven. Single, blijkbaar wordt er aan je gevoelens getwijfeld!

WATERMAN 21-1 T/M 19-2

Je hoeft sommige vrienden of familieled­en niet héél veel te zien, om er toch een goede band mee te hebben. Dat blijkt vandaag weer eens. Single, laat je gaan en stel jezelf niet te veel vragen.

VISSEN 20-2 T/M 20-3

Het was een uitputtend­e week en je zit helemaal door je inspiratie en fantasie heen. Doet er niet toe. Je partner heeft wel ideeën en kiest gelukkig voor de zachte aanpak: relaxed en zonder stress.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium