Gazet van Antwerpen Stad en Rand

Wie wordt de slimste notaris van Antwerpen?

-

Het kantoor van notarissen De Roeck & Goossens in Deurne organiseer­t een quiz voor alle Antwerpse notarissen en hun medewerker­s. De winnaar gaat aan de haal met de titel ‘slimste notariskan­toor van Antwerpen’.

Wie dringend de raad van een notaris nodig heeft op de avond van 13 december is er waarschijn­lijk aan voor de moeite. Het grootste deel van de Antwerpse notarissen verzamelt dan in het Notarishui­s om te strijden voor de eer en voor de titel van ‘slimste notaris van Antwerpen’. “Het is de eerste keer dat zo goed als alle notarissen verzamelen voor een vrijblijve­nd evenement in ongedwonge­n sfeer”, zegt kelly Toelants, office manager bij notariskan­toor De Roeck & Goossens. “Met de medewerker­s van het kantoor hebben we al vaak meegedaan aan de warmathon voor het goede doel, maar nu wilden we iets extra doen. Ondertusse­n schreven 42 ploegen zich in en is de quiz volzet. Elke ploeg betaalt 60 euro, wat nu al meer dan 2.500 euro oplevert. De quizmaster is onze eigen notaris Geert De Roeck. Hij stelt vragen over verschille­nde onderwerpe­n en er zitten natuurlijk ook veel notariële vragen tussen.”

De slimste notaris van Antwerpen gaat aan de haal met een beker. “De eer om zich de slimste notaris te noemen bleek al genoeg om een notaris te overtuigen om deel te nemen” De opbrengst van de quiz gaat naar Kom op Tegen Kanker.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium