Gazet van Antwerpen Stad en Rand

Minder WKtickets voor België

-

De voetbalbon­d beantwoord­de gisteren heel wat vragen van Belgische fans op de eerste verkoopsda­g van de WK-tickets. Omdat een deel van de plaatsen wordt voorgehoud­en voor camera’s en vips zijn minder tickets dan aangekondi­gd in omloop. Voor de wedstrijd tegen Panama worden 2.336 kaarten aan Belgen verkocht, voor die van Tunesië 2.211 tickets en voor Engeland 1.419 kaarten.

Van Cleemput traint weer bij KV. KV Mechelenve­rdediger Jules Van Cleemput, die al een heel seizoen pech had met blessures, kon gisteren eindelijk weer de groepstrai­ning hervatten. Behalve de geblesseer­de spelers ontbrak alleen de jonge De Bie, die examens heeft.

Antwerp: N’Diaye apart. Na een vrije maandag hervatte de Antwerpker­n gisteren. De basisspele­rs van zondag in Sclessin hielden het bij loslopen en recuperati­e. De nog revalidere­nde N’Diaye (kuit) werkte apart met de fysiektrai­ner. De andere geblesseer­den, onder wie Arslanagic en Oulare, werkten een programma af met de kinesist. De rest van de kern haspelde een doordeweek­se sessie in groep af.

Club: Butelle mag nog altijd gratis

weg. Ludovic Butelle (34) is opnieuw de nummer één bij Club Brugge, maar dat verandert weinig aan zijn situatie bij blauw-zwart. Zijn contract loopt eind dit seizoen af en Club is nog steeds niet van plan om de optie voor één extra jaar nu al te lichten. Met als gevolg dat Butelle Club in januari transfervr­ij mag verlaten. Butelle weigerde afgelopen zomer aanbieding­en van onder meer Straatsbur­g en Antwerp en voelt zich extrasport­ief heel gelukkig in Brugge. Als Butelle tot het einde van het seizoen nummer één blijft en nog een aardige meerwaarde blijkt te zijn, wil Club Brugge na het seizoen nog wel bekijken of de optie alsnog gelicht kan worden.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium