Gazet van Antwerpen Stad en Rand

“We zijn opgebouwde bonus helemaal kwijt”

Ook Nick Van Oers kan na lange afwezighei­d tij niet keren bij Antonia

-

Antonia lijkt de pedalen wat kwijt. Uit de recentste vijf wedstrijde­n werden er slechts twee punten gepuurd. Zondag verloor roodgroen met 10 op Heikant. Nick Van Oers en co glijden daardoor steeds verder weg in het klassement. “Als het enige doelpunt dat valt een owngoal is, dan is dat erg zuur”, zegt Van Oers.

De 22-jarige aanvaller zat na lange tijd nog eens bij de vijftien.

“Ik maakte de voorbereid­ing mee en mocht in de eerste vier matchen telkens invallen, maar ik haalde mijn vroegere niveau niet en verdween uit beeld”, aldus Van Oers.

“De trainer koos voor andere spelers. Bij de B-ploeg ging het alsmaar beter met mij. In de laatste wedstrijde­n kwam ik steeds tot scoren. Omdat er veel geblesseer­den waren, kreeg ik een selectie voor de match op Heikant.”

Na de rust mocht Van Oers komen opdraven. “Beide ploegen kregen weinig kansen, omdat de organisati­e in beide kampen op punt stond. We kwamen er zelf moeilijk uit, maar ook Heikant kreeg alleen op het laatste kansen, omdat wij toen risico’s namen. Verliezen door een ongelukkig eigen doelpunt is sneu. We verdienden echt een gelijkspel.”

Antonia liet zeker geen gelaten indruk. “De trainer was vol lof over de inzet van de spelers. De realiteit is echter dat we al vier matchen niet meer scoorden en dat we na die twee op vijftien de opgebouwde bonus helemaal kwijt zijn. We tellen af naar de winterstop, maar hopen in de twee resterende matchen op Rapid Leest en thuis tegen Witgoor toch nog wat punten te sprokkelen.”

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium