Gazet van Antwerpen Stad en Rand

Koen De Bouw in nieuwe Eén-reeks

-

Koen De Bouw (53) gaat een van de hoofrollen spelen in een nieuwe fictiereek­s die Eén in samenwerki­ng met de Nederlands­e omroep Avrotros begin 2018 gaat draaien. speelt in de grensstree­k van Zeeuws-Vlaanderen met West- en Oost-Vlaanderen. Het wordt een thriller die start bij een meisje van Afrikaanse origine dat zwaar getraumati­seerd in de polders wordt gevonden.

Grenslande­rs

Een rechercheu­r uit Rotterdam, gespeeld door de Nederlands­e zangeres en actrice Jasmine Sendar (40), en een Antwerpse psychiater (De Bouw) proberen te achterhale­n wat er met haar is gebeurd. Al snel krijgen ze het gevoel dat het onschuldig ogende Grensland en de mensen die er wonen, meer geheimen verbergen dan de toeristisc­he brochures doen vermoeden.

Na wordt dit een nieuwe samenwerki­ng tussen de Vlaamse openbare omroep en Nederland. Rik D’hiet, bekend van en schreef het scenario, de Nederlande­r Erik de Bruyn verzorgt de regie.

Ook Wim Willaert, Herwig Ilegems, Sebastien Dewaele, Ingrid De Vos, Fedja Van Huêt en Monic Hendrickx krijgen belangrijk­e rollen. Wanneer op Eén en het Nederlands­e NPO3 zal worden uitgezonde­n, ligt nog niet vast.

Als de Dijken Breken

Flikken

De Ridder,

Grenslande­rs

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium