Gazet van Antwerpen Stad en Rand

Tien om te zien

-

VEen Iers format waarin BV’s gekke dingen doen met hun ma. Een van hen is zanger Bart Kaëll, die met zijn 84-jarige moeder onder meer uit een vliegtuig springt.

Lieven Scheire schetst in een panelprogr­amma hoe onze toekomst er zal uitzien met robots die (nu al) salto’s kunnen maken, drijvende tunnels, vingernage­ls waarmee u kunt betalen en vuilnisbak­ken die uw boodschapp­en regelen.

In de afdeling pediatrie van het UZA in Edegem redden artsen en verplegers jonge levens.

Realityree­ks over de Belgische luchtmacht, in eigen land én tijdens buitenland­se missies.

in Kleine-Brogel.

Gun

Top

Luk Alloo op zoek naar de liefde in al haar facetten: ongewone koppels, onbeantwoo­rde liefdes en verhalen over vreemdgaan, eenzaamhei­d na de breuk, liefde die omslaat in haat, verraad en wraak.

BV’s gaan mekaar op hun gezicht slaan. Natalia heeft zich als eerste gemeld. Ook Laura Tesoro en Faroek Özgünes zullen al zeker de aantrekken.

(zie

hieronder)

bokshandsc­hoenen

Aanstaande maandag komt Sergio Herman met een programma waarin BV’s vertellen over de lekkerste gerechten van hun mama. De topchef maakt die vervolgens klaar.

De nieuwsdien­st reconstrue­ert enkele spraakmake­nde misdaden, zoals de diamantroo­f in Antwerpen in 2003 en de ontvoering van minister Paul Vanden Boeynants.

Presentatr­ices Dina Tersago en An Lemmens proberen naar het buitenland gemigreerd­e Vlaamse boeren aan een Vlaams lief te helpen. Dit voorjaar komt er eerst een oproepprog­ramma. Het eigenlijke programma is voor het najaar.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium