Gazet van Antwerpen Stad en Rand

Ook Dortmund mengt zich in strijd om Batshuayi

-

Nu ook Borussia Dortmund aanklopt bij Michy Batshuayi, is de Rode Duivel terechtgek­omen in de belangrijk­ste transferca­rrousel deze winter. In zijn zoektocht naar een vervanger voor Alexis Sanchez – op weg naar Manchester United – is Arsenal terechtgek­omen bij PierreEmer­ick Aubameyang. Die staat dicht bij de exit in Dortmund nadat hij dit seizoen al meermaals disciplina­ir gestraft werd. Vandaar dat Dortmund uitkijkt naar een nieuwe spits én financieel in staat is om Batshuayi te kopen voor de 33 miljoen die Chelsea (minstens) vraagt.

Maar ook een ruildeal met WestHamaan­valler Andy Carroll ligt op tafel. Momenteel lijkt Batsman nog het meest trek te hebben in Sevilla, dat de 24jarige aanvaller wil huren tot het einde van het seizoen.

Povere wedstrijd

Batshuayi stond gisteren bij Chelsea wel aan de aftrap in de FA Cupmatch tegen Norwich. De Rode Duivel speelde een povere wedstrijd, maar zorgde wel voor de enige treffer van de wedstrijd, een makkelijke inlegger. Diep in de tweede helft werd hij gewisseld voor Morata. Die deed het echter niet beter. In de slotminuut stelde Norwich nog gelijk en volgden verlenging­en én strafschop­pen. Daarin scoorde de in de 100e minuut ingevallen Hazard de winnende treffer (53). Batshuayi kan dus verder bekeren als hij na januari nog in Londen speelt. (kvu, bla, fbu)

 ?? FOTO PHOTO NEWS ??
FOTO PHOTO NEWS

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium