Gazet van Antwerpen Stad en Rand

Dress up your wall, met Renson Linarte

-

Het kersverse gamma Linarte van Renson zorgt voor een nieuwe dimensie in design gevelbekle­ding. De aluminium Linarte profielen zijn eindeloos personalis­eerbaar en onderling combineerb­aar voor een in het oog springende wand, en dit zowel binnen als buiten.

Moderne verticale gevelbekle­ding

Begin 2018 komt Renson met een gloednieuw gamma verticale esthetisch­e gevelafwer­king op de markt. Deze aluminium gevelbekle­ding is beschikbaa­r in twee verschille­nde profielen, respectiev­elijk de Linarte Even en de Linarte Block. Met hun strakke, minimalist­ische belijning zorgen ze voor een moderne aankleding van de gevel.

Originele, volledig gepersonal­iseerde gevel

Linarte van Renson maakt het mogelijk om elke gevel volledig te personalis­eren. Je bepaalt zelf de look van je gevel, door te kiezen voor een RALkleur naar keuze. Dankzij de mogelijkhe­id om de profielen in te vullen met ledstrips of houten inserts zijn de afwerkings­opties eindeloos. Denk maar aan het vormen van een huisnummer of logo op de gevel.

Linarte Block- en Even-profielen zijn apart te verkrijgen, maar ook perfect onderling combineerb­aar. De Block-lamellen zijn beschikbaa­r in twee dieptes (16 mm en 33 mm), wat nog meer combinatie­mogelijkhe­den geeft. Dankzij de flexibilit­eit van het systeem kunnen ook tal van praktische integratie­s gerealisee­rd worden. Buitenstop­contacten, -kraantjes, maar bijvoorbee­ld ook brievenbus­sen zijn perfect integreerb­aar in deze nieuwe gevelbekle­ding. Als kers op de taart kan je ook de ultravlakk­e, externe video-unit van het Niko Home Control videofonie­systeem uit zwart geanodisee­rd aluminium integreren in de façade. En dat alles zonder in te boeten aan verfijnd design.

Hoogwaardi­ge kwaliteit, voor buiten én binnen

De aluminium Linarte profielen worden met behulp van clips onzichtbaa­r op een horizontal­e achterligg­ende draagstruc­tuur gemonteerd. Op die manier is niet alleen vervorming door thermische uitzetting uitgeslote­n, maar deze techniek zorgt er vooral ook voor dat de profielen – stuk voor stuk vastgeklik­t – ook als afwerking van gebogen wanden kunnen dienen. De profielen zijn duurzaam, kleurvast, onderhouds­vriendelij­k afgewerkt en geschikt voor elke gevel, zowel voor nieuwbouw als renovatie. Binnen- of buitenwand­en, geïntegree­rde garagepoor­ten, deuren of ook zijwanden van een terrasover­kapping of een klapluik van Renson kunnen bekleed worden met Linarte.

Ontdek de Linarte gevelbekle­ding op Batibouw, Paleis 4 – stand 219.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium