Gazet van Antwerpen Stad en Rand

Save the date: Inside/Out in maart

De verwachtin­gen rond de interieur-, tuin- en kunstbeurs Inside/Out, die in maart plaatsvind­t in Flanders Expo, zijn hooggespan­nen. Noteer de data nu al in je agenda.

-

Zeg niet zomaar interieur-, tuin- en kunstbeurs tegen Inside/Out, dat zich na de succesvoll­e eerste editie van vorig jaar nog meer profileert als een uniek totaaleven­ement voor meerwaarde­zoekers die zich willen laten inspireren door indoor en outdoor meubels, design en kunst voor in en om hun woonplek. Op maar liefst 27.000 m2 beursopper­vlakte van Flanders Expo vind je 125 standhoude­rs terug, meer bepaald in de hallen 1, 2 en 4, voor de gelegenhei­d omgevormd tot sfeervolle ‘rooms’.

Room 1 staat in het teken van genieten en ontspannen, met onder meer een collectie tuinmeubel­s, wellnesspl­ekken met sauna en hamam, zwemvijver­s, zwembaden en buitenjacc­uzi’s. In Room 2 komt het kunstaspec­t op de voorgrond. Je huis inrichten en personalis­eren doe je immers niet alleen met meubels, verf en behang, maar ook met souvenirs, decoratie, kunst en foto’s. Dit jaar is het kunstaanbo­d gevoelig uitgebreid. Zowel galeristen als individuel­e kunstenaar­s zijn hier van de partij. In Room 4 ontdek je de nieuwste ontwikkeli­ngen in de tuin- en interieurw­ereld. Verschille­nde merken en producente­n stellen hier hun allernieuw­ste producten voor aan eindconsum­enten en profession­als uit de sector. Op 12 maart delen de experts hun kennis via een lezing, gevolgd door een netwerkeve­nt. Voor andere interessan­te lezingen kan je terecht op de website.

Ook de innerlijke mens wordt niet vergeten bij Inside/Out. In de smaakvol aangeklede cateringpu­nten en in de apero- en cocktailba­r kan je je indrukken even laten bezinken bij een glas en een hapje. Of je kan je ogen en mond uitgebreid­er de kost geven op het centrale cateringpu­nt met de open keuken. Bestel je ticket nu al online, en ontvang gratis het inspiratie­boek MOOD ter waarde van 45 euro.

Inside/Out. Event for Interior + Garden + Art Flanders Expo, Maaltekout­er 1, 9051 Gent Zaterdag 10 maart en zondag 11 maart van 10u30 tot 18u30 - Maandag 12 maart van 13u tot 22u - Vrijdag 16 maart van 13u tot 22u Zaterdag 17 maart en zondag 18 maart van 10u30 – 18u30. Info en tickets: www.inside-out.gent

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium