Gazet van Antwerpen Stad en Rand

“Ik ben vijftien kilogram afgevallen en voel me in topvorm”

Jeroen De Meester wil opnieuw hogerop geraken

-

Antwerp Dynamics won vorig weekend nipt na verlenging­en de degradatie­wedstrijd tegen Cobras (8483), maar de mannen uit de Expohal zijn nog verre van gered. Zondag krijgen ze Makeba op bezoek.

Center Jeroen De Meester geeft toe dat zijn ploeg veel geluk heeft gehad tegen Cobras. “Beide ploegen hadden deze close

game kunnen winnen”, zegt De Meester. “Maar we zijn nog niet gered, hoor. We wisten vooraf dat we na de promotie uit tweede provincial­e geen gemakkelij­k seizoen zouden kennen. Het verschil tussen tweede en eerste provincial­e is heel groot. Het ontbreekt ons geregeld aan inzet. Te weinig volk op training is al langer een probleem. Als het dan eens wat minder gaat, beginnen we ook te snel te zagen op alles en iedereen, ook ikzelf hoor.”

“Toch ben ik nog heel ambitieus. Ik wil terug hogerop. Ik ben vijftien kilogram afgevallen en voel me in topvorm. Dankzij Michaël Kriekemans heb ik de knop omgedraaid en ben ik vijf keer per week aan het trainen, met mijn ploeg en in de fitness. Ik wil graag via landelijke terug in derde klasse geraken. Ik ben nog maar 29 en heb nog wel enkele jaren als speler tegoed.”

“Zondag wacht Makeba, een ploeg waar ik graag tegen speel. Zij brengen mooi basketbal. Ik speel liever tegen ploegen die basketbal snappen. Het is alleen spijtig dat Kenny De Boeck is gestopt. Ik keek altijd uit naar de duels tegen hem onder de korf.”

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium