Gazet van Antwerpen Stad en Rand

Horoscoop

-

RAM 213 T/M 204

Deze ochtend ben je er misschien niet helemaal met je gedachten bij, wat kan leiden tot enkele fouten. Gelukkig is het niets ernstigs en pak je de draad alweer snel op. Gezondheid: Pas op voor grote temperatuu­rsverschil­len.

STIER 214 T/M 205

Mercurius waakt over je materiële welzijn, dus je hoeft niet bang te zijn voor plotseling opkomende problemen op het werk. Toch raden we je aan om je wat meegaander op te stellen tegenover anderen.

TWEELINGEN 215 T/M 216

Subtilitei­t, vastberade­nheid en finesse zijn je belangrijk­ste troeven. Doe er iets mee, niet alleen op het werk maar ook daarbuiten. Probeer je kritiek op bepaalde zaken goed te verwoorden.

KREEFT 226 T/M 227

Dankzij de positieve invloeden van de stijgende Maan kan je vandaag ontsnappen aan verplichti­ngen die een rem op je werk zetten. Daaruit ontstaat een gevoel van vrijheid dat je vleugels geeft.

LEEUW 237 T/M 238

Op het werk heb je een bovengemid­delde kans op succes. Maar wat je ook doet, het leidt pas tot resultaat als het voortkomt uit een diepe motivatie. Liefde: Als je thuis ruzie veroorzaak­t, zul je er zelf voor opdraaien.

MAAGD 248 T/M 239

Als je houding er een is van “ik weet alles het beste” dan kan je rekenen op aanvaringe­n. Houd jezelf een beetje in toom, al is het maar uit respect voor de anderen. Liefde: Thuis kan een gespannen sfeer ontstaan.

WEEGSCHAAL 249 T/M 2310

Een mooie dag want zowel thuis als op het werk krijg je compliment­jes en lijkt iedereen bijzonder in zijn nopjes met jou. Misschien is dit het moment om eens te hengelen naar een bepaalde gunst.

SCHORPIOEN 2410 T/M 2211

Oppassen, want je hebt gewoon te veel energie en dat kan zich manifester­en in agressie. Op het werk kan dat leiden tot een gespannen situatie. Kijk maar uit, en probeer je impulsieve neigingen in de hand te houden.

BOOGSCHUTT­ER 2311 T/M 2112

Samenwerki­ng met anderen staat onder een gunstig gesternte; probeer dus om de handen ineen te slaan als er moeilijke klussen opgeknapt moeten worden. Overigens lijken financiële handelinge­n gemakkelij­k te verlopen.

STEENBOK 2212 T/M 201

Commerciël­e en relationel­e initiatiev­en worden vandaag erg gemakkelij­k genomen. Een ideale dag dus om nieuwe contacten te leggen. Ook wat de liefde betreft, raden we je aan om de telefoon bij de hand te houden.

WATERMAN 211 T/M 192

Je weet precies hoe je je krachten het beste kan verdelen. Je handelt snel een paar zaken af die nog in de wacht stonden, en kan daarna tijd besteden aan je favoriete project. Liefde: een ideale avond om je plannen te bespreken.

VISSEN 202 T/M 203

Probeer je buiten allerlei moeilijke discussies te houden, en ontloop mensen waarvan je weet dat ze voor jou niet belangrijk zijn of zullen worden. Houd je bezig met praktische zaken. Liefde: de tijd is in jouw voordeel, dus overhaast het niet.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium