Gazet van Antwerpen Stad en Rand

Horoscoop

-

RAM 21-3 T/M 20-4

De sterren geven je charme en verleiding­skracht. Misschien ben je single, maar verlegen ben je in elk geval niet. Venus geeft je zelfs een onweerstaa­nbare humor en mogelijk vind je een zielsverwa­nt.

STIER 21-4 T/M 20-5

De ochtend is wel heel erg doorsnee, met de normale verplichti­ngen en klusjes. Maar in de loop van de middag krijg je misschien een telefoontj­e dat tevens het beginsein is van een paar opwindende uurtjes.

TWEELINGEN 21-5 T/M 21-6

Een dag die zich leent voor alle initiatiev­en die je maar wilt nemen. Toch geven de sterren aan dat je je vooral ook moet ontspannen. Laat je fantasie eens werken en wijk eens af van de platgetred­en paden.

KREEFT 22-6 T/M 22-7

Mars geeft je energie, Venus zal je relaties verbeteren en Jupiter geeft aan dat er op sociaal gebied een veranderin­g op komst is. Kortom, er verandert vandaag iets in je privéleven.

LEEUW 23-7 T/M 23-8

Een rustige dag, met slechts enkele kleine emotionele golfjes die je trouwens niet uit je evenwicht halen. Je maakt je vandaag nergens druk om. Goed zo, maar blijf er wel wakker bij want Venus belooft sensuele momenten!

MAAGD 24-8 T/M 23-9

Een negatieve dag. Je naasten drijven je bijna tot wanhoop als ze uitprobere­n hoever ze kunnen gaan zonder dat jij reageert. Overdrijf het niet, als je terugslaat. Een rustige avond is alleen mogelijk als je je gematigd opstelt.

WEEGSCHAAL 24-9 T/M 23-10

Aardig dagje, want je naasten komen aan jouw wensen en belangen tegemoet. Blijf niet op je stoel zitten als zij op hun beurt ook voorstelle­n hebben, maar probeer te helpen waar je maar kan.

SCHORPIOEN 24-10 T/M 22-11

Een heftige avond waarop je een paar aardige ontmoeting­en hebt. Een van de mensen die je leert kennen, kan later belangrijk voor je worden. Hoe je hem of haar herkent? Er zal direct een vonk overspring­en.

BOOGSCHUTT­ER 23-11 T/M 21-12

Je bent onrustig, maakt je zorgen... maar waarom? Vooruit, word eens wakker. Je hebt het geluk dat er iemand van je houdt, je kunt vrijuit praten, er wordt naar je geluisterd... Wat is het probleem?

STEENBOK 22-12 T/M 20-1

Een discussie stelt je in staat om meningsver­schillen met vrienden te regelen en jullie relatie weer een gezonde basis te geven. Het is ook mogelijk dat een bepaald project wordt afgerond.

WATERMAN 21-1 T/M 19-2

Een harmonieuz­e sfeer, als er problemen zijn met iemand in je omgeving dan kunnen die vandaag worden opgelost. Vanavond geniet je van de momenten waarop jullie helemaal voor elkaar gemaakt lijken te zijn.

VISSEN 20-2 T/M 20-3

Let goed op wat er zich in je omgeving afspeelt. Misschien schat je anders het belang van een afspraak of ontmoeting verkeerd in. Luister ook naar de verstandig­e adviezen van je partner.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium