Gazet van Antwerpen Stad en Rand

Horoscoop

-

RAM 213 T/M 204

De sterren zorgen voor een prima vorm en zelfvertro­uwen. Dat moet je vleugels geven. Niets of niemand kan jou tegenhoude­n. Wellicht is dit ook een goede tijd om je eens op iets nieuws te oriënteren.

STIER 214 T/M 205

Je zou maar al te graag begrip van je omgeving krijgen, maar dat komt er vandaag niet van. Vanaf de vroege ochtend ben je volop in de weer en je wordt van alle kanten belaagd. Gelukkig kan je tegen een stootje.

TWEELINGEN 215 T/M 216

Uitgaande van het principe dat elke moeite beloond moet worden, mag je gerust telkens een pauze inlassen als je een klus geklaard hebt. Zo blijf je alert en lig je niet halverwege de dag al op apegapen.

KREEFT 226 T/M 227

Op je werk kun je wel wat potten breken. Als je in de handel zit lijken er vandaag heel wat eurootjes te tellen. En ben je op zoek naar (ander) werk, dan brengt de post misschien aardig nieuws.

LEEUW 237 T/M 238

De term “kan niet” komt in jouw woordenboe­k niet voor en je gaat ook vandaag voor geen enkel probleem opzij. De sterren pompen er nog wat energie en moed in, zodat je er vandaag volop tegenaan kan.

MAAGD 248 T/M 239

Het is alom bekend dat je punctueel bent bij alles wat je onderneemt. Verbaas je niet als je gevraagd wordt om een pijnlijke aangelegen­heid te helpen oplossen. Je wordt royaal bedankt op de koop toe.

WEEGSCHAAL 249 T/M 2310

Op je werk is dit een geruststel­lende dag. Maar dat wil nog niet zeggen dat je op de automatisc­he piloot verder kunt, er wordt wel degelijk iets van je verwacht. Dus pak aan en zorg dat je (positief) opvalt.

SCHORPIOEN 2410 T/M 2211

Aarzel niet om nieuwe ideeën uit de mouw te schudden, want je collega’s staan er voor open. Ben je op zoek naar werk, maak dan gebruik van je contacten. Liefde: Vanavond kan je aangenaam worden verrast.

BOOGSCHUTT­ER 2311 T/M 2112

Op het werk is er misschien een delicate kwestie die voor opschuddin­g zorgt. Maak je niet ongerust, met de hulp van Mercurius ben je in staat om het tij te keren tot ieders tevredenhe­id.

STEENBOK 2212 T/M 201

Met tact en scherpzinn­igheid kun je bepaalde beslissing­en bijvijlen die nogal negatief zouden uitpakken voor sommige collega’s. Dat geeft je meteen de status van een leider, wat later nog van pas kan komen.

WATERMAN 211 T/M 192

Op je werk krijg je mogelijk een bittere tegenslag te verwerken. Maak er geen drama van maar zoek een betere oplossing. Collega’s die al stiekem in hun vuistje zaten te lachen, zullen versteld staan.

VISSEN 202 T/M 203

Een negatieve dag voor jouw teken, maar dat betreft eigenlijk alleen de contacten met anderen. Wees gewoon op je hoede en houd er rekening mee dat je te maken kan krijgen met vervelende provocateu­rs.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium