Gazet van Antwerpen Stad en Rand

“We hebben kansen op het behoud nog altijd volledig in eigen handen”

- (fko)

Geen stunt voor Antonia. Op eigen veld verloor roodgroen met 02 van titelkandi­daat Lyra. Door de tweede nederlaag op rij wordt het voor de Zoerselnar­en opnieuw bang afwachten en naar onder kijken. Toch blijft voorzitter Marcel Wilmssen hoopvol. “We hebben de kansen op het behoud nog altijd volledig in eigen handen.”

“Waarom zou ik wanhopen?”, zegt Wilmssen. “We hebben de redding nog altijd in eigen handen. Tegen Lyra boden we zelfs verdienste­lijk weerwerk. We hopen wel dat Mariekerke, VC Herentals en Ternesse zich in derde amateurkla­sse kunnen redden. Dat zou voor ons al veel schelen.”

Achter de schermen is Wilmssen intussen al volop bezig met het uitbouwen van de ploeg voor volgend seizoen. “Verbist komt terug van ‘s Gravenweze­l-Schilde. Van den Bulck maakt als enige vertrekker de omgekeerde beweging. We zijn nog op zoek naar een centrale middenveld­er en een flankspele­r, maar het plaatje moet natuurlijk betaalbaar blijven. We hebben lang onderhande­ld met de ervaren Jordi Kreydt van Lyra, maar die besloot dan toch om de bij de Lierenaars te blijven. Tegen ons scoorde hij vorig weekend dan ook nog eens twee keer. We speelden tegen Lyra goed mee, maar zij straften twee fouten genadeloos af. Na de rust gaven we geen ruimte weg. Zelf creëerden we enkele kleine kansen, maar het was telkens net niet.”

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium