Gazet van Antwerpen Stad en Rand

“Zien dat we de komende weken geen domme punten te grabbel te gooien”

- (kugu)

Lyra pakte zaterdagav­ond op het veld van Antonia een derde opeenvolge­nde zege. Twee doelpunten van een herboren Jordi Kreydt volstonden voor de Pallieters, die zo virtueel koploper blijven in eerste provincial­e. Lyra legde de basis voor zijn driepunter in een erg volwassen eerste periode, waarin Kreydt twee keer raak wist te treffen.

Ook vorig weekend had Kreydt zijn ploeg tegen Witgoor al snel op het juiste spoor gezet.

“Ik kan niet ontkennen dat die drie goals in twee matchen deugd doen”, zegt Kreydt. “Ik kom uit een moeilijke periode, maar win beetje bij beetje terug aan vertrouwen. Dan is scoren uiteraard een leuk extraatje. Al kwamen die goals er zaterdag zeker door flink wat medewerkin­g van Tristan Dermaut.”

De negen op negen houdt Lyra helemaal op schema in de titelstrij­d. Al lieten ook de voornaamst­e concurrent­en RC Mechelen en Lille geen steek vallen.

“Zij doen hun ding en wij volgen onze planning. Momenteel blijven we op schema en hebben we ons lot nog steeds in eigen handen. Het komt er de komende weken op aan om geen domme punten te grabbel te gooien. Te beginnen komend weekend tegen OG Vorselaar. Een ploeg die bikkelt om ieder puntje in de strijd om het behoud. Intussen hebben we geleerd dat makkelijke matchen niet bestaan in onze reeks.”

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium