Gazet van Antwerpen Stad en Rand

“Doen beter dan verwacht”

Jago Peeters en co hebben derde plaats binnen handbereik

- (spe)

Lint zette zaterdag een 2-0 achterstan­d op het veld van Fixit Kalmthout om in 2-3 winst. Met nog twee matchen te gaan, heeft het alle troeven in handen om de derde plaats af te dwingen.

“Omdat we op Fixit zonder coach moesten aantreden, werd het een eerder onverwacht­e zege”, zegt aanvoerder Jago Peeters. “Ik ging zaterdag bij onze coach thuis de licenties ophalen, maar hij was zo ziek dat hij zelfs geen richtlijne­n of een opstelling kon doorgeven. Bovendien is een verplaatsi­ng naar Fixit Kalmthout nooit gemakkelij­k, al is het wel een ploeg die ons ligt. In de eerste twee sets waren we niet bij de les en ontwikkeld­en we te weinig druk. Plots sloeg de motor aan en konden we het tij keren. De 2-3 winst is een mooi cadeau voor onze coach.”

“Ik hoop dat we de derde plaats kunnen vasthouden. Posities één en twee liggen wellicht vast, al kan Herve Mortroux nog een steekje laten vallen. We hebben een mooi seizoen gekend en deden eigenlijk beter dan verwacht. Onze heenronde was fenomenaal. De terugronde was minder. We spelen nog twee thuismatch­en, dus hebben we onze derde plaats helemaal in eigen handen. Zaterdag ontvangen we Nijvel, dat zich niet meer kan redden. Dan zitten er drie weken tussen en op de laatste speeldag ontvangen we Zonhoven, waarvoor er mogelijk nog wel wat op het spel staat. Het kan zijn dat we dan nog eens vol aan de bak moeten.”

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium