Gazet van Antwerpen Stad en Rand

“Tevreden met minuten, gefrustree­rd door resultaat”

Jesse Claessens niet helemaal gelukkig na tweede basisstek

-

Op het vrij kleine, hobbelige veld van Hades kon Cappellen zijn mooie reeks ongeslagen wedstrijde­n op verplaatsi­ng niet verderzett­en. Voor het eerst sinds midden januari ging rood-geel onderuit buitenshui­s. “Een te zwaar verdict, want eigenlijk verdiende geen van beide ploegen de zege”, vond Jesse Claessens.

Voor het eerst sinds de openingssp­eeldag tegen Turnhout verscheen Jesse Claessens in Hades nog eens aan de aftrap bij Cappellen.

“Eerlijk gezegd had ik dat niet meer verwacht”, bekent de topschutte­r van de Cappelse beloften. “In de loop van het seizoen ben ik bijna altijd bij de selectie geweest, maar ik speelde niet zo veel. Omdat ik volgend seizoen de overstap naar Zwarte Leeuw maak, ging ik ervan uit dat de trainer toekomstge­richt zou werken met jongens die bij Cappellen blijven. Ik ben natuurlijk blij dat ik nog eens mocht spelen, maar na afloop kon ik toch niet echt tevreden zijn. Niet alleen het resultaat viel tegen, ook de collectiev­e prestatie was niet denderend. In feite verdiende geen enkele ploeg te winnen. Samen met Andreas Destoop hadden we het voorin ook lastig om in de wedstrijd te geraken. We zijn er eigenlijk nooit echt in geslaagd om de ruimte achter de verdediger­s te benutten. Zo hebben we onze snelheid nooit echt kunnen uitspelen. Spijtig, want ik had graag nog een verlengstu­k gebreid aan de meer dan honderd doelpunten die ik de laatste drie seizoenen bij de beloften heb gescoord. Het zou een mooi afscheid betekend hebben, maar het mocht niet zijn. Hopelijk volgt er nog een herkansing.”

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium