Gazet van Antwerpen Stad en Rand

WAAROM JE DEZE AVOND NIET MAG MISSEN

-

De Efteling maakt jaarlijks heel wat mensen gelukkig, maar op 30 juni word jij als abonnee van Gazet van Antwerpen gesoigneer­d als een VIP in wonderland! Vraag je je nog af waarom je zeker moet inschrijve­n? Welnu, hier zijn maar enkele redenen:

Alle attracties en shows die normaal deze zomer in de Efteling te beleven vallen, zijn open op onze abonneeavo­nd. Bereid je dus voor op tal van wonderlijk­e ontmoeting­en.

In de zomer kan het best druk zijn in de Efteling, met wachttijde­n bij de leukste attracties tot gevolg. Op de abonneeavo­nd zal je amper moeten aanschuive­n, want de abonnees hebben het rijk, of beter gezegd ‘alle rijken’ voor zich.

Bovenop de reguliere shows en attracties geniet je van de Aquanura Tiësto watershow, die voor deze speciale gelegenhei­d wordt vertoond. Alle terrassen, restaurant­s en horecapunt­en zijn geopend.

Kaatsheuve­l, thuis van de Efteling, ligt op een steenworp van Antwerpen! Op een uurtje ben je er. Dat is amper langer rijden dan naar Gent of Brussel. Stel je voor, een betoverend­e sterrenhem­el boven het Sprookjesb­os. Overal feeërieke lichtjes, sfeervolle muziek, je valt van de ene verrassing in de andere ... Wat wil je nog meer bij wijze van ultiem zomeravond­gevoel?

 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium