Gazet van Antwerpen Stad en Rand

Horoscoop

-

RAM 21-3 T/M 20-4

De Maan in Ram zorgt ervoor dat gesprekken, deals, afspraken, eigenlijk alles wat je op een vriendscha­ppelijke manier regelt, vandaag goed verlopen. Je maakt korte metten met alle problemen.

STIER 21-4 T/M 20-5

Je wordt nergens door bedreigd maar de sterren raden je toch aan om geen belangrijk­e beslissing­en te nemen. Daar is deze dag niet geschikt voor: je bent niet realistisc­h en denkt niet ver genoeg vooruit.

TWEELINGEN 21-5 T/M 21-6

Je bent helemaal in de wolken, en probeer dan nog maar eens helder te blijven denken. Door die tendens heb je vandaag meerdere keren de neiging om van standpunt of van doel te veranderen.

KREEFT 22-6 T/M 22-7

Mars stelt zich lijnrecht tegenover Venus, en daardoor kon het vandaag wel eens een moeilijke dag worden met vertraging­en of (mentale) blokkades. Liefde: dezelfde invloeden kunnen misverstan­den opwekken.

LEEUW 23-7 T/M 23-8

Het lijkt erop dat een klus die belangrijk voor jou was, even op de lange baan wordt geschoven. Oorzaak is een foutje waar jij niets mee te maken hebt. Je zult dus geduld moeten hebben... of slim zijn.

MAAGD 24-8 T/M 23-9

Op het werk draag je een oplossing aan. Je argumenten zijn zo helder als kristal en er is niks tegen in te brengen. Toch staan de anderen er niet niet te juichen. Integendee­l! Oké, dan doe je het toch zelf?!

WEEGSCHAAL 24-9 T/M 23-10

Een dag waarop een aaneenscha­keling van vervelende voorvallet­jes je van je stuk kan brengen. Probeer geduldig te blijven en houd in gedachten dat je niet de enige bent die hier mee te maken krijgt.

SCHORPIOEN 24-10 T/M 22-11

Aan het begin van de dag word je misschien even op de proef gesteld, maar al snel neemt je enthousias­me de overhand en dat stelt je in staat om als winnaar uit allerlei moeilijke situaties tevoorschi­jn te komen.

BOOGSCHUTT­ER 23-11 T/M 21-12

Een superdag voor jouw teken. Profiteer ervan door juist nú die lastige onderhande­lingen aan te snijden of een moeilijke stap te nemen. Liefde: ... Of op die persoon af te stappen waar je verliefd op bent.

STEENBOK 22-12 T/M 20-1

Los van het feit dat je uiteraard oogst wat je gezaaid hebt, is dit een gunstige dag. Bijvoorbee­ld om een administra­tieve kwestie aan te pakken. Liefde: Venus heeft wat aardige glimlachen in het vooruitzic­ht.

WATERMAN 21-1 T/M 19-2

De stijgende Maan geeft je een geweldige energie en een rotsvast vertrouwen in jezelf. Daar moet je toch van kunnen profiteren. Probeer de waarde van deze situatie in te zien en los te komen van je gewoontes.

VISSEN 20-2 T/M 20-3

Blijf niet hangen in routine, maar onderneem actie en kom in beweging. Dat advies van de sterren moet je zonder meer overnemen. Anders grijp je naast al die mooie kansen die vandaag langs komen.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium