Gazet van Antwerpen Stad en Rand

“Hij duikt met zijn prijzen overal onder”

Navraag bij districten en gemeenten levert vooral slechte herinnerin­gen op

-

Uit een rondvraag bij andere gemeenten blijkt dat slechte ervaringen met aannemer L.Janssens NV opvallend veel vaker voorkomen dan goede. Hieronder enkele werken die het bedrijf uitvoerde.

Willebroek

“L.Janssens NV heeft bij ons een tiental jaren geleden de Mechelsest­eenweg aangelegd, toen nog een provincieb­aan”, vertelt burgemeest­er van Willebroek Eddy Bevers (N-VA), die in de tijd van de werken ook voor openbare werken verantwoor­delijk was. “Maar achteraf waren er verschille­nde verzakking­en in de asfaltlaag ter hoogte van de toegangspu­tten van de riolering.”

Antwoord van Luc Janssens: “Als het gemeentebe­stuur verkeerde deksels bestelt, dan kunnen wij daar toch niets aan doen?”

Schelle

In Schelle is aannemer L.Jans- sens een aantal jaren geleden begonnen de Kwadenhoek­weg en de Zandstraat aan te leggen. “We hebben de werken stopgezet en de aannemer van de werf gezet”, zegt een dichte bron. “Er waren te veel fouten in de uitvoering en er was te weinig personeel bezig. De termijn van de werken werd ver overschred­en. In de Zandstraat ging het bijna om een verdubbeli­ng. De aannemer duikt met zijn prijzen overal onder.”

Antwoord van Luc Janssens:

“Het is mijn schuld niet. Als er geen info is van welke leidingen

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium