Gazet van Antwerpen Stad en Rand

Anderlecht biedt Milic vier jaar contract

- (jug)

De banden tussen Anderlecht en KV Oostende worden weer aangehaald. RSCA biedt KVO-verdediger Antonio Milic (24) een contract tot 2022. Het was Marc Coucke die het dossier uit de koelkast haalde.

Milic was gisteren niet op training bij KVO. Er werd meteen gesproken over onderhande­lingen met Anderlecht, want paars-wit wilde de verdediger al op 31 januari. Alleen werd die deal toen on hold gezet wegens belangenve­rmenging omdat Coucke KVO op dat moment nog niet had verkocht. Het was Coucke zelf die nu weer gesprekken opstartte met KVO-voorzitter Peter Callant over Milic. RSCA-manager Luc Devroe vertoefde gisteren in het buitenland.

Een officieel bod op Milic is er nog niet, maar het is niet ondenkbaar dat er al een aantal afspraken werden gemaakt tijdens de verkoop van KVO door Coucke aan Callant. Milic, die nog een jaar contract heeft en ook op de radar van Gent en Club stond, wil graag naar Anderlecht. De Kroaat zou er de tweede linksvoeti­ge, defensieve aanwinst worden na Cobbaut.

Het is ook niet uitgeslote­n dat er nog spelers van KVO naar Anderlecht verhuizen. In Afrikaanse media werd Knowledge Musona (26) ook aan de Brusselaar­s gekoppeld. In Oostende gaat ook het gerucht dat de Belgische middenveld­er Aristote Nkaka (21) toen hij in januari Moeskroen ruilde voor KVO meteen de belofte kreeg dat Anderlecht hem in juni ging oppikken. Paars-wit zou Nkaka dan vastleggen en meteen weer uitlenen aan de kustclub.

 ?? FOTO PHOTO NEWS ?? Oostendeve­rdediger Antonio Milic.
FOTO PHOTO NEWS Oostendeve­rdediger Antonio Milic.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium