Gazet van Antwerpen Stad en Rand

Samen op weg naar een betere tuin

-

Je tuin maximaal afstemmen op de behoeftes van jouw gezin... het is de uitdaging van ons allemaal. Alle inspiratie en informatie is daarbij welkom. In de boekenwink­el en online vind je heel veel... maar wie geeft je de ‘houten’ tip die de sleutel is voor de privacy-oplossing die je zoekt, voor de perfecte opbouw van jouw moestuinho­ek of voor de keuze van jouw tuinpavilj­oen of carport? Collstrop, reeds meer dan 40 jaar Belgisch fabrikant van duurzame houtproduc­ten voor de tuin, wil die rol op zich nemen via een gloednieuw­e website.

Zoals je kan verwachten van de website van een fabrikant, vind je er uiteraard op een zeer overzichte­lijk manier alle producten terug. Het assortimen­t van Collstrop is zeer breed, maar je surft op een erg vlotte manier doorheen de poolhouses, terrassen, poorten, carports, tuinscherm­en, bloemen moestuinba­kken en meer. Alle toebehoren, onderhouds­tips en montagevoo­rschriften verschijne­n op het juiste moment zodat je echt een volledig beeld van jouw project krijgt. Collstrop gaat online nu echter nog een stap verder, want ook profession­als komen aan het woord met erg waardevoll­e informatie. In het blog-gedeelte van www. collstrop.be komt zo o.a. Mme Zsa Zsa aan het woord, een eigenzinni­ge en originele moestuinbl­ogster die je op een erg toegankeli­jke manier over de streep trekt om dat moestuinpr­oject te tackelen.

VERTICAAL TUINIEREN

Collstrop speelt dit seizoen met de lancering van het nieuwe scherm ‘Baroma’ in op de trend van het verticale tuinieren. Dit scherm kun je immers opvullen met planten en kruiden. Plaatsbesp­arend en dus ideaal voor stadstuine­n en terrassen. Maar de groene wand die je ermee creëert zorgt ook in grotere tuinen voor een extra dimensie. Hou bij de plaatsing wel rekening met de stand van de zon en denk na over de noden van de planten die je wil uitkiezen. Eens je dat voor elkaar hebt is het genieten van die groene tuinwand!

VAKANTIE IN EIGEN TUIN

Het begrip ‘staycation’ is aan een opmars bezig... Vakantie in eigen tuin, ver weg van de drukte van het massatoeri­sme dat veel mensen elk jaar een extra portie stress bezorgt in een periode waar we met z’n allen eigenlijk vooral rust willen. Het klassieke tuinhuisje als berging maakt in vele tuinen plaats voor een overdekt terras, een tuinpavilj­oen of een poolhouse. Voor ieders budget zijn er oplossinge­n om een gezellig plekje in de tuin te creëren. Met een terras in hout erbij, een sympathiek­e buitenkeuk­en... ontspannin­g verzekerd! Laat je inspireren bij Collstrop en maak werk van die tuinplanne­n... een investerin­g waar je het ganse jaar kan van genieten.

 ??  ?? Primrose hill
Primrose hill
 ??  ?? Baroma XL
Baroma XL

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium