Gazet van Antwerpen Stad en Rand

Horoscoop

-

RAM 21-3 T/M 20-4

Je barst van de energie. Maar goed ook, want je krijgt niet de kans om je te vervelen vanwege de vele klussen die op je liggen te wachten. Liefde: Je geliefde helpt je vanavond weer te ontspannen.

STIER 21-4 T/M 20-5

Een concurrent heeft het op je gemunt maar je ontwijkt het. Een collega klaagt over het werk en je toont begrip. En als er een probleem is, speel je het snel door. Je denkt eigenlijk maar aan één ding: weekend.

TWEELINGEN 21-5 T/M 21-6

Je verzet bergen werk en soms wordt geprobeerd om van je energie misbruik te maken door bepaalde klussen naar jou af te schuiven. Blijf kalm en maak duidelijk dat dit ten koste kan gaan van de kwaliteit.

KREEFT 22-6 T/M 22-7

Er worden allerlei voorstelle­n gedaan, en het ziet er allemaal realistisc­h uit. Maar dat is nog geen reden om je in onbezonnen avonturen te storten. Beperk je tot de zaken die geld in het laatje brengen.

LEEUW 23-7 T/M 23-8

Doorgaans bereik je je doelen zonder veel problemen, omdat je ze altijd scherp in het vizier houdt. Zo ook vandaag. Baseer je bij het maken van je keuzes op goede informatie en vertrouw niet te veel op je intuïtie.

MAAGD 24-8 T/M 23-9

Denk niet dat je zoveel energie hebt dat je vanzelf je doel bereikt. Je zult moeten ploeteren en diep in je reserves moeten tasten. Van de andere kant: des te groter is straks de voldoening.

WEEGSCHAAL 24-9

T/M 23-10

Op het werk worden resultaten verwacht. Je kan misschien een slag slaan door gewoon netjes te werken. Als je de juiste schifting maakt zul je duidelijke­r zien waar de prioriteit­en liggen.

SCHORPIOEN 24-10 T/M 22-11

Een stortvloed van werk, het lijkt wel of alles opeens direct moet. Gelukkig sta jij wel je mannetje, maar van de andere kant hoef je je niet te laten opjagen en hoef je ook geen voorzorgsm­aatregelen te negeren.

BOOGSCHUTT­ER 23-11 T/M 21-12

Dit is een dag waarop je jezelf maar moet zien te redden. Er liggen zoveel zaken te wachten, de ene nog dringender dan de ander, dat je niet weet waar je moet beginnen. Vergeet in elk geval niet te eten!

STEENBOK 22-12 T/M 20-1

Je kunt je goed concentrer­en op de dingen die nodig zijn. Let vandaag ook goed op de dingen die je in je omgeving ter ore komen. Misschien gaat het wel over dat baantje waar je op uit bent.

WATERMAN 21-1 T/M 19-2

Je lijkt niet meer zo tevreden met je huidige functie. Je doet alles zonder mopperen, maar denkt ondertusse­n aan een andere carrière. Niet gek, want binnenkort dienen zich allerlei kansen aan.

VISSEN 20-2 T/M 20-3

Er is heel wat aan de hand op je werk, er wordt gesproken over allerlei nieuwe ontwikkeli­ngen. Waar liggen jouw kansen? Overal voor het oprapen, zo lijkt het! Toch is het beter om nog even af te wachten.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium