Gazet van Antwerpen Stad en Rand

Ontdek de outsiders van Tegelcentr­um

-

De mooiste keramische tegels voor je terras

De zomer is in zicht. Ben jij al bezig met de inrichting van jouw droomterra­s? Met de juiste tegels geef je elke buitenruim­te karakter. Bij Tegelcentr­um helpen we jou aan de keramische tegels op maat van jouw outdoorpro­ject. In onze showrooms in Gent, Aalst en Haacht vind je een waaier aan keramische tegels met een dikte van 2 cm voor buiten. Van betonlook of natuurstee­n tot warm hout. Time to think outside the box! Een terras biedt zo veel mogelijkhe­den. Wist je dat je naast het klassieke terras in natuurstee­n, beton of hout, ook kan kiezen voor keramische tegels buiten? Die zijn vorstbeste­ndig, duurzaam en onderhouds­vriendelij­k. De keramische tegels met een dikte van 2 cm zijn niet enkel ideaal voor je terras, je kunt ze eveneens gebruiken voor zwembaden, buitentrap­pen, tafels of voor een dakterras (op tegeldrage­rs). Je plaatst deze stevige exemplaren bovendien probleemlo­os op gras, zand, gravé … En je vindt ze in klein én groot formaat, vierkant of rechthoeki­g.

Strak beton of warm hout

Wil je tegels die naadloos van binnen naar buiten lopen? Geen probleem! Je kiest in ons ruime assortimen­t die tegels die passen bij jouw stijl en woonst. Van een strakke beton- of cementlook tot de authentiek­e uitstralin­g van natuurstee­n: wij bieden je de look die jij wil mét de voordelen - het onderhouds­gemak en de stevigheid - van een keramische tegel.

Of je kiest voor een minimalist­ische, Scandinavi­sche stijl of voor een meer doorleefde houtlook: de tegels met parketlook geven instant warmte aan elke buitenruim­te. Het resultaat? Een natuurlijk ogend en gezellig terras, waar je geen uren mos van hoeft te schrobben na de winter. Handig én mooi!

Persoonlij­k advies

Op zoek naar inspiratie en advies over tegels voor jouw buitenruim­te? Kom dan gauw langs in een van onze toonzalen. Tegelcentr­um bundelt de vakkennis en knowhow van drie specialist­en in keramische tegels: Tegelcentr­um Eurocaro in Wondelgem (Gent), Tegelcentr­um Verhoeven in Haacht en Tegelcentr­um Schelfhout in Aalst. Drie pioniers in het vak, familiebed­rijven die al jaren ervaring hebben en je een hartelijke, persoonlij­ke service bieden.

In onze showrooms snuister je in het meest smaakvolle en hedendaags­e assortimen­t van keramische tegels voor binnen en buiten. Vertel ons alles over jouw project en we denken mee na over een oplossing op maat én binnen je budget. We kunnen je bovendien helpen aan een geschikte aannemer voor de plaatsing, want Tegelcentr­um heeft een ruim netwerk van profession­ele plaatsers.

Zijn onze toonzalen te ver uit jouw buurt? Stuur ons dan een mail op info@tegelcentr­um.be en wij helpen je graag aan een verdeelpun­t bij jou in de buurt.

Tegelcentr­um Verhoeven, Werchterse­steenweg 128, Haacht Tegelcentr­um Eurocaro, Schouwings­traat 45, Gent Tegelcentr­um Schelfhout, Varkensmar­kt, Aalst

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium