Gazet van Antwerpen Stad en Rand

EINDRONDE STIJGERS 3DE PROVINCIAL­E 2DE RONDE HEEN

-

Turk Sport 4 FC Ekeren 0 Turk Sport staat met anderhalf been in tweede provincial­e na een klinkende zege tegen FC Ekeren. De thuisploeg speelde in de eerste helft erg dominant, maar kon dat overwicht slechts met één doelpunt verzilvere­n. Na de pauze ging FC Ekeren op zoek naar de gelijkmake­r, maar in het laatste kwart van de partij sloeg Turk Sport genadeloos toe en scoorde het nog drie doelpunten. (jp) DOELPUNTEN: 26’ Bektas 10, 70’ H. Sener 20 (strafschop), 82’ (owngoal) 30, 87’ Degirmençi 40.

KFC Putte 1 Verbroeder­ing Balen 3 De bezoekers begonnen het best en Dekkers opende de score. Nog voor rust kon Claes de voorsprong verdubbele­n. Na rust was het opnieuw Claes die Balen op 0-3 bracht. Een kwartier voor tijd gaf Van Peer Putte met een mooi doelpunt nog een beetje hoop voor de terugmatch. (jp) DOELPUNTEN: 20’ Dekkers 01, 38’ Claes 02, 60’ Claes 03, 75’ Van Peer 13.

Wezel Sport 1 SK Wilrijk 0 In een zenuwachti­ge partij dreigde Wezel via Houben. Ook bezoeker Aerts kon niet scoren. Op het halfuur opende Wilrijk ei zo na de score toen doelman Geuens de bal loste. Wezel kwam even na rust op voorsprong via Beyens en even later miste diezelfde Beyens vanop de stip. Op dat moment stond Wilrijk, na de uitsluitin­g van Loopmans, nog met tien op het veld. De wedstrijd lag een halfuur stil nadat bezoeker Kwasi een zware knieblessu­re had opgelopen. Hij werd afgevoerd naar het ziekenhuis. (fvh) DOELPUNT: 51’ Beyens 10.