Gazet van Antwerpen Stad en Rand

RUSLAND IN DE RAND

-

Witsel spot met iconische kus

Een iconische kus, maar voor het marketingt­eam van Axel Witsel was de zoen tussen Thomas Meunier en zijn Deborah vooral de ideale manier om het humorgehal­te van de middenveld­er nog eens in de verf te zetten. Met het bijschrift ‘Come on bro… my little girl is watching’ speelde Witsel op Instagram gevat in op de gefascinee­rde blik die zijn dochtertje had toen Meunier zijn liefde uitte.

Paus Franciscus troost Braziliane­n

Na de ontnuchter­ing tegen de Rode Duivels vrijdagavo­nd landde een gedeelte van de Braziliaan­se selectie gisteren weer in Rio de Janeiro. Een dertigtal fans had toch nog de moeite gedaan om de spelers op een applausje te verwelkome­n. Van Neymar, die ook verwacht werd in Rio, was er geen spoor. De vlucht uit SintPeters­burg maakte eerder een tussenland­ing in Madrid, waar het merendeel van de in Europa actieve spelers afstapten. Paus Franciscus, een Argentijn, had zondag op het SintPieter­splein in Rome een troostend woordje klaar voor de aanwezige Braziliaan­se gelovigen na de nederlaag tegen ons land. Franciscus staat bekend als een voetballie­fhebber. Mooi, maar waarschijn­lijk hadden Neymar en co toch liever gewonnen.

Corrupte ref levenslang geschorst

De Keniaanse scheidsrec­hter Marwa Range, die aanvankeli­jk geselectee­rd was voor het WK in Rusland, werd door de Afrikaanse voetbalcon­federatie (CAF) voor het leven geschorst voor het aannemen van steekpenni­ngen. De 41jarige Range werd een week voor de start van de wereldbeke­r van de lijst gehaald, nadat bekend was geraakt dat hij een steekpenni­ng van zo’n 5.000 euro had aanvaard van een Ghanese journalist die zich voordeed als een official.

 ?? FOTO RR ??
FOTO RR

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium