Gazet van Antwerpen Stad en Rand

Horoscoop

-

RAM 21-3 T/M 20-4

Als je een idee in je hoofd hebt of iets wil aanpakken, stel het dan niet tot morgen uit. Maar onderzoek van tevoren wel goed hoe je dit moet aanvliegen en of je er de middelen voor hebt.

STIER 21-4 T/M 20-5

De stijgende Maan in jouw teken spoort je aan om knopen door te hakken en in actie te komen. Je bent strijdbaar als nooit, en wee degene die het probeert om jou iets in de weg te leggen.

TWEELINGEN 21-5 T/M 21-6

Als jij het werk moet opknappen terwijl de rest languit op het strand ligt hoef je niet te treuren. Zo heb je mooi de handen vrij om goede zaken te doen en een aardig contract binnen te halen.

KREEFT 22-6 T/M 22-7

Laat je niet overhalen om klussen op te knappen die anderen laten liggen omdat ze het zogenaamd te druk hebben. Je doet al meer dan genoeg! Vakantie? Venus wijst op een onvergetel­ijke avond.

LEEUW 23-7 T/M 23-8

Je krijgt de gelegenhei­d om in actie te komen en te grasduinen op terreinen die braak liggen door de afwezighei­d van collega’s. Ga je boekje echter niet te buiten. Op vakantie lijken dromen waar te kunnen worden.

MAAGD 24-8 T/M 23-9

Je hebt een vreselijke hekel aan activiteit­en die nergens toe leiden of routineklu­sjes die nauwelijks van belang zijn. Probeer je tijd daarom zo te organisere­n dat je je hier niet mee hoeft bezig te houden.

WEEGSCHAAL 24-9 T/M 23-10

Probeer discussies te ontlopen en vermijd activiteit­en waar je niet zo goed in bent. Op vakantie zorgen de flirts tussen vrienden voor een prettige sfeer. Maar houd je wel rekening met je partner?

SCHORPIOEN 24-10 T/M 22-11

Een werkdag waarop je resultaten kan boeken, ook omdat je uit onverwacht­e hoek hulp krijgt. Single, een aardige ontmoeting maar tegelijker­tijd misschien iets waar je niet gemakkelij­k van af komt.

BOOGSCHUTT­ER 23-11 T/M 21-12

Het is zomer, waarom zou je je het hoofd breken over moeilijke kwesties? Handel gewoon de lopende zaken af en verder niets. Vakantie? Volg de rest en geniet van de vrijheid.

STEENBOK 22-12 T/M 20-1

Er kunnen wat mooie kansen lonken op je werk, laat ze niet aan je neus voorbij gaan. Als je op vakantie niet bereid bent om de zaken te nemen zoals ze nu eenmaal zijn, kan dat tot spanningen leiden.

WATERMAN 21-1 T/M 19-2

Je bent in topvorm en je zit goed in je vel. Ben je aan het werk dan kun je superprodu­ctief zijn. Heb je vakantie dan tover je de mooiste ideeën uit de hoge hoed.

VISSEN 20-2 T/M 20-3

Laat je niet uit het lood slaan door praatjes die de ronde doen op je werk en houd het vizier strak gericht op je doelen. Single, een kort appje kan leiden tot een lange avond vol hartstocht.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium