Gazet van Antwerpen Stad en Rand

Park Happening gooit steracteur­s voor de leeuwen

Festival met attracties voor speelvogel­s

- (jaa)

Na het jubileum van vorig jaar, is Park Happening op zaterdag 25 augustus toe aan een ‘gewone’ editie. Maar ook de 21ste uitgave van dit familiefes­tival heeft heel wat te bieden. Laura Tesoro, een kwartet steracteur­s en de Vlaanderen Boven Band zorgen voor muzikaal vertier.

Dankzij gemeenteli­jke inbreng is het evenement, dat om 11u start met tal van activiteit­en en animatie voor kinderen en jongeren, ook dit jaar nog altijd gratis. Voor de wat oudere jeugd bijten De Helden, bekend van het gelijkna- mige Ketnet-programma, de spits af met een spectacula­ire stuntshow. Nog zo’n populair programma is Steracteur, Sterarties­t. Michiel De Meyer won de finale van vorig seizoen en zal in Schoten bewijzen dat zijn zege geen toevalstre­ffer was. Samen met Tinne Oltmans, Giovanni Kemper, Iante Tavernier en een liveband zorgt hij voor entertainm­ent.

Laura Tesoro was drie jaar geleden al eens te gast, nog voor haar deelname aan het Eurosongfe­stival. Tesoro anno 2018 is een grote madam die een mix brengt van Engelstali­ge covers.

Met de Viva Vlaanderen Band bladert Gene Thomas vervolgens door de geschieden­is van de Nederpop. In Schoten krijgt Thomas versterkin­g van Mama’s jasje en Maureen. Dj’s Frères Deluxe sluiten de dag af. De party duurt tot 2.30u.

Voor de kinderen start Park Happening Schoten al in de late voormiddag met een ruim aanbod aan activiteit­en. Erika Van Tielen, die lang in Schoten woonde, presenteer­t dit jaar.

 ?? FOTO JAA ?? Overdag zijn er heel wat attracties voor de kinderen.
FOTO JAA Overdag zijn er heel wat attracties voor de kinderen.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium