Gazet van Antwerpen Stad en Rand

Horoscoop

-

RAM 21-3 T/M 20-4

Je lijkt te profiteren van een gunstige planetaire constellat­ie. Op korte termijn kunnen er contructie­ve ontwikkeli­ngen plaatsvind­en, waar je vandaag al de eerste voortekene­n van krijgt.

STIER 21-4 T/M 20-5

Single, houd op met vergelijki­ngen maken en geef de persoon die je duidelijk erg waardeert een kans. Op het werk word je een beetje dwarsgezet­en door onverwacht­e verplichti­ngen.

TWEELINGEN 21-5 T/M 21-6

Nog even ploeteren en dan is het weer weekend. Vandaag draait het allemaal om productivi­teit en winstgeven­dheid en jij geeft alles wat je hebt. Liefde: je hebt een tik waar je partner soms hoorndol van wordt.

KREEFT 22-6 T/M 22-7

Als je op het werk een voorstel krijgt, hap dan niet direct toe. Eerst moet alles maar eens zwart op wit worden gezet! Single, op het gebied van de liefde is een teleurstel­ling mogelijk.

LEEUW 23-7 T/M 23-8

De hele dag zit er ruis op de lijn. Het heeft weinig zin om te proberen alles op te helderen, handel gewoon je dagelijkse routine af en bewaar je goede ideeën voor een later tijdstip.

MAAGD 24-8 T/M 23-9

De goede sfeer brengt je ertoe een balletje op te gooien over een thema waar je graag mee aan de slag zou willen. Heb je nog vakantie? Iemand in je omgeving laat je hart misschien smelten.

WEEGSCHAAL 24-9 T/M 23-10

Het einde van een spannende week nadert maar je bent nog altijd gedreven en gericht op actie. Waar het om gaat is snel en goed te reageren zodat je niets mist. Single, een stimuleren­de dag.

SCHORPIOEN 24-10 T/M 22-11

Om aan de sleur te ontsnappen heb je een nieuwe en verrassend­e activiteit gevonden. Open je ogen en toon ook belangstel­ling voor de ideeën van anderen. Je wordt er nooit dommer van!

BOOGSCHUTT­ER 23-11 T/M 21-12

Een onverwacht en verrassend voorstel. Neem nog niet direct een beslissing maar weeg eerst alles tegen elkaar af. Zo is nog niet duidelijk over hoeveel tijd je straks beschikt.

STEENBOK 22-12 T/M 20-1

De heersende lusteloosh­eid is niet goed voor de zaken, en misschien is er sprake van een kleine financiële tegenvalle­r. Veel maakt het niet uit. Als de vakantie echt is afgelopen, trekt het wel weer aan.

WATERMAN 21-1 T/M 19-2

Kijk eens goed naar de mogelijkhe­den die je hebt: kun je je ideeën vanaf volgende week al uitwerken? Single, je ontmoet iemand die enerzijds onuitstaan­baar maar toch ook erg aantrekkel­ijk is.

VISSEN 20-2 T/M 20-3

Er lijkt een reorganisa­tie van taken of arbeidsure­n op stapel te staan, en er wordt driftig over gediscussi­eerd. Houd je niet afzijdig, het gaat jou wel degelijk aan. Single, er komt beweging in je liefdeslev­en.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium