Gazet van Antwerpen Stad en Rand

Dimitri Vegas en Like Mike verrassen fans op de Meir

Dj-broers brengen blitsbezoe­k aan pop-upshop op Meir

-

“Hoe drukker, hoe liever.” En dus vlogen Dimitri Vegas en Like Mike zaterdag last minute over naar Antwerpen om met hun grootste fans op de foto te gaan in de popupshop van Tomorrowla­nd op de Meir.

De ticketverk­oop voor hun vier Sportpalei­sshows in december start pas op 4 september, behalve voor wie zaterdag op de Meir in de rij ging staan voor de Willebroek­se dj-broers.

Dat het duo drie kwartier later dan afgesproke­n arriveerde, vond het vijftigtal fans voor de deur van de pop-upshop niet erg. De broers passeerden de menigte zonder begroeting en begonnen meteen aan de taak van de dag: selfies nemen.

Tussen de handtekeni­ngen en selfies door vertelden Vegas en Mike hoe hard ze uitkijken naar het Sportpalei­s. “Dat is voor ons het hoogtepunt van het jaar. We brengen de Garden of Madness van Ibiza naar Antwerpen, vermenigvu­ldigd met honderd.”

De twee bleven zaterdag maar een paar uur in Antwerpen. “Vrijdag zaten we op Ibiza, vanavond (zaterdag, red.) vliegen we naar Manchester. Vanavond laat vliegen we alweer terug, om zondag naar Amsterdam te gaan. Hoe drukker, hoe liever”, aldus Dimitri Vegas.

De fans die een handtekeni­ng konden scoren, waren laaiend enthousias­t. Davey Muys (21) kwam speciaal uit Oostende met zijn vriend Mattis De Roissart (22). “We zijn al zeven jaar fan en hebben Dimitri Vegas en Like Mike in totaal al twintig keer gezien. Het Sportpalei­s is het feest van het jaar voor ons”, zegt Davey, die zijn selfie met de dj’s thuis aan de muur wil ophangen.

Dimitri Vegas en Like Mike staan op 14, 15, 21 en 22/12 in het Sportpalei­s. Tickets vanaf 4/9 op www.teleticket­service.com

 ?? FOTO JAN VAN DER PERRE ??
FOTO JAN VAN DER PERRE
 ?? FOTO'S JAN VAN DER PERRE ?? Dimitri Vegas en Like Mike: even in Antwerpen, tussen Ibiza en Manchester in.
FOTO'S JAN VAN DER PERRE Dimitri Vegas en Like Mike: even in Antwerpen, tussen Ibiza en Manchester in.
 ??  ?? Mattis en Davey: speciaal uit Oostende gekomen.
Mattis en Davey: speciaal uit Oostende gekomen.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium