Gazet van Antwerpen Stad en Rand

Horoscop

-

RAM 21-3 T/M 20-4

Probeer te profiteren van de relatieve rust door je netwerk te reactivere­n en nieuwe contacten aan te knopen. Op relationee­l gebied lijkt er sprake van enige ontspannin­g.

STIER 21-4 T/M 20-5

Ook als je een kalm weekend achter de rug hebt, kom je misschien slechts langzaam op gang. Zoals ook andere Aarde-tekens, heb je geen puf! Ga spaarzaam om met je energie, dit gaat vanzelf voorbij.

TWEELINGEN 21-5 T/M 21-6

Of dit een geslaagde dag wordt, hangt grotendeel­s af van de telefoontj­es die je pleegt, de contacten die je benadert of de berichten die je krijgt. Single: sloof je niet zo uit!

KREEFT 22-6 T/M 22-7

Om je ideeën aangenomen te krijgen, zul je je misschien wat minder star moeten opstellen en je methodes moeten verfijnen. Wellicht val je dan zelfs op bij invloedrij­ke personen.

LEEUW 23-7 T/M 23-8

De stijgende Maan vergroot zowel je creativite­it als je intuïtie. Ga zo snel mogelijk aan de slag met de ideeën die dat oplevert, ook als je soms tegen wat weerstand en irritatie aanloopt.

MAAGD 24-8 T/M 23-9

Als je ideeën hebt om je productivi­teit te verbeteren of de werkdruk te vermindere­n dan lijkt het moment daar om ze uiteen te zetten. Single: door een ontmoeting kan vandaag alles veranderen.

WEEGSCHAAL 24-9 T/M 23-10

Met steun van het duo MarsJupite­r maak je een vliegende start. Het gaat er vervolgens om de verkregen voorsprong niet meer uit handen te geven. Vraag desnoods hulp van goede collega’s of vrienden.

SCHORPIOEN 24-10 T/M 22-11

Mits je ondernemen­d en actief bent, geef je op deze geluksdag iedereen het nakijken. Je laveert behendig langs alle obstakels en handelt alle jou toevertrou­wde taken bekwaam af.

BOOGSCHUTT­ER 23-11 T/M 21-12

Venus moedigt een avontuurli­jke opstelling aan, een kolfje naar je hand. Alleen bezwijk je zodoende misschien wél voor allerlei verleiding­en, ook als die bepaald niet zonder risico zijn.

STEENBOK 22-12 T/M 20-1

Uitstekend­e relaties met een Boogschutt­er, Schorpioen of Tweelingen. Zij begrijpen beter dan anderen wat je drijft en zullen je ook eerder volgen in je soms doldwaze avonturen.

WATERMAN 21-1 T/M 19-2

De stijgende Maan in Waterman maakt dat je zowel fysiek als mentaal in topvorm bent en dat je van aanpakken weet. Waarschuwi­ng: word niet overmoedig. Ook niet in de liefde, al lijkt het nog zo goed.

VISSEN 20-2 T/M 20-3

Je bent niet in vorm en weet niet goed wat je moet. Maak er geen drama van, die donkere wolken trekken vanzelf weg. Je partner weet trouwens precies hoe de spanningen weggemasse­erd kunnen worden.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium