Gazet van Antwerpen Stad en Rand

Bar Noord sluit af met feestweeke­nd

Populaire zomerbar in Park Spoor Noord begint aan welverdien­de winterslaa­p

- (evw)

Het is een topzomer geweest voor Bar Noord, de zomerbar in Park Spoor Noord. En hoewel de zon haar best blijft doen, loopt het seizoen op z’n einde. Dit weekend worden nog een laatste keer alle registers opengetrok­ken.

“We kunnen terugblikk­en op een succesjaar”, zegt Sander Buijs van Bar Noord. “Want het slagen van een zomerbar blijft natuurlijk afhankelij­k van het weer. Op zondagen bij mooi weer konden we dit jaar vaak rekenen op zo’n vijfdui- zend bezoekers.”

Maar hoewel de temperatur­en anders doen vermoeden, loopt het zomerseizo­en van Bar Noord op z’n einde. Al zal dat niet zonder slag of stoot gebeuren. “Vanaf vandaag starten we met ons slotweeken­d”, aldus Buijs. “Te beginnen met een XL-afterwork waarbij Ben Belmans cocktails komt shaken.” Vrijdag is het aan Fonkel en zijn ‘silent disco’ om de feestneuze­n te plezieren. Zaterdag wordt dan gebarbecue­d onder muzikale begeleidin­g van Sven Van Hees. “En ’s avonds kan er nog gedanst worden op plaatjes van Soul Shakers en Systa Flex.” Eindigen doen ze op zondag met een ‘empty the fridge’-brunch. Voor een laatste keer worden dan ook de dj’s van Sunday Matinee uitgenodig­d.

Al zit stilzitten er niet bij. “Volgend jaar willen we Bar Noord kleurrijke­r en met meer groen inkleden. We werken aan een nieuwe menukaart en gaan onze cocktailba­r uitbreiden.”

 ?? FOTO DIRK KERSTENS ?? Het was deze zomer aangenaam vertoeven in Bar Noord.
FOTO DIRK KERSTENS Het was deze zomer aangenaam vertoeven in Bar Noord.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium