Gazet van Antwerpen Stad en Rand

Horoscope

-

RAM 21-3 T/M 20-4

Telkens als je iets van plan bent, komt er iets tussen. Geduld! Vanaf morgen beschik je over de noodzakeli­jke middelen om effectief op te treden. De vooruitgan­g die je dan boekt, wekt zelfs jaloezie.

STIER 21-4 T/M 20-5

Heel wat nieuwe impulsen op je werk, maar het speelt zich allemaal af in een gunstige omgeving. Je hebt er vertrouwen in! Liefde: Een prima avond om problemen thuis of in je relatie op te lossen.

TWEELINGEN 21-5 T/M 21-6

De stijgende Maan is gunstig voor alles wat je doet. Het is aan jou om kansen te grijpen als ze zich voordoen. Communicat­ie en handel en onderwijs zijn de sectoren waar de perspectie­ven het mooist zijn.

KREEFT 22-6 T/M 22-7

De stijgende Maan biedt kansen om aan de slag te gaan met een project waar je vol voor wil gaan. Ga maar te rade bij je eigen ideeënbus. Liefde: de gebruikeli­jke aardighede­n en gesprekken zorgen voor eendracht.

LEEUW 23-7 T/M 23-8

Je kaatst de bal meteen terug als er vervelende opmerkinge­n over jou worden gemaakt. Wee degene die zich dan in het schootsvel­d bevindt. Liefde: je bent op je charmantst en in staat een ijsberg te ontdooien.

MAAGD 24-8 T/M 23-9

Je reputatie is prima, iedereen bewondert jouw stijl en de stijgende lijn houdt aan. Je kunt er van profiteren door je op nieuwe doelen te richten. Liefde: een gezellige avond met soms verrassend­e voorstelle­n.

WEEGSCHAAL 24-9 T/M 23-10

Een dynamische en drukke dag die je als het ware naar voren duwt. Kom op voor je werk en verdedig je projecten, want ze zijn de moeite waard! Single: er staat een nieuwe, aantrekkel­ijke vriendscha­p op het menu.

SCHORPIOEN 24-10 T/M 22-11

Je activiteit­en maken dat je zo af en toe een tandje bij moet schakelen. Als je in de verkoop zit, gaat het de positieve kant op. Single, vanavond kan je het begin inluiden van een echte liefdesrom­an.

BOOGSCHUTT­ER 23-11 T/M 21-12

Geef je ogen de kost en trek ten strijde! Op deze opwindende dag heb je geen tijd om stil te zitten. Pas je aan de situatie aan en maak er een succes van. Liefde: Als je de eerste stap zet, heb je het laatste woord.

STEENBOK 22-12 T/M 20-1

De Maan staat in Steenbok, en jij hebt de teugels in de handen. Je bent open, realistisc­h en verstandig. Speel echter niet het baasje dat meent dat hij zelfs de weergoden naar zijn hand kan zetten.

WATERMAN 21-1 T/M 19-2

Stop met twijfelen! Ben wat geduldiger en houd je rug vrij, je zult zien dat het allemaal goed komt. Single, de verlangens zijn er wel... nu nog een partner!

VISSEN 20-2 T/M 20-3

Afgezien van enkele kwesties waar je nu niets aan kan veranderen, is er eigenlijk weinig aan de hand. Blijf kalm en neem de dingen zoals ze zijn. Single, tijd om je schild te laten zakken.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium