Gazet van Antwerpen Stad en Rand

“Hard werken om bovenaan te staan”

Geudens scoort opnieuw, maar Sint-Lenaarts laat punten liggen

- WALTER PEERSMANS

Topschutte­r Guy Geudens trof voor de elfde keer dit seizoen raak. Maar de thuisploeg kon weer de nul niet houden tegen Eendracht Termien en zo eindigde dit duel in een deling van de punten.

“Onze eerste helft was niet goed”, blikt Geudens terug. “Termien is een goed combineren­d team, maar dat houdt niet weg dat we zelf ook meer hadden moeten brengen. Vooral onze laatste voorzet moet veel beter”, aldus de topschutte­r van Sint-Lenaarts.

Geudens was andermaal de auteur van de openingstr­effer, het was al de elfde keer dat hij raak trof in deze campagne.

“Al is dat de verdienste van heel de ploeg”, vult hij direct aan. “Als spits worden van mij doelpunten verwacht en die breng ik momenteel wel. Na een nutteloze campagne vorig jaar, toen ik na enkele wedstrijde­n naar de reserven werd gestuurd, doet me dat nu uiteraard wel extra deugd. Elf doelpunten scoren tegen eind oktober is een meevaller, maar ik hoop dat afwerken ook nog wel een tijdje aan te houden.”

Bovenaan blijven

Sint-Lenaarts kon achteraan weer de nul niet houden. “Na de voorsprong hadden we een tweede treffer moeten zoeken en dan was de wedstrijd gespeeld geweest”, beseft Geudens ook wel. “Nu maakten de Limburgers nog gelijk en op basis van het spelverloo­p vond ik dat niet onterecht. We blijven bovenaan staan en ik hoop dat we nog veel punten kunnen rapen en daar kunnen blijven. Daar moeten we hard voor blijven werken.”

 ?? FOTO KOEN FASSEUR ?? Sint-Lenaarts viert de 1-0 van Guy Geudens.
FOTO KOEN FASSEUR Sint-Lenaarts viert de 1-0 van Guy Geudens.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium