Gazet van Antwerpen Stad en Rand

Horoscoop

-

RAM 21-3 T/M 20-4

Je volgt je intuïtie en dat lijkt goed. Echter: in de ochtend is de Maan nog stijgend en steunt ze je flair, maar in de namiddag begint ze te dalen en zet ze je zesde zintuig op het verkeerde spoor.

STIER 21-4 T/M 20-5

De sfeer op het werk is er niet een van “samen de schouders er onder”. Toch blijf je je best doen. Terwijl sommige anderen lijken in te dutten of besluitelo­os zijn, vindt jij fraaie oplossinge­n.

TWEELINGEN 21-5 T/M 21-6

Heb je er op administra­tief of financieel gebied een klein beetje een rommeltje van gemaakt? Dan is het je eigen schuld als iemand je nu in de nek springt omdat je bepaalde zaken nog niet hebt geregeld.

KREEFT 22-6 T/M 22-7

Adviezen van enkele mensen die je onlangs (via internet?) hebt ontmoet en waar je goed mee overweg kan, kunnen een positieve invloed hebben. Allereerst op bepaalde besluiten, maar ook op je carrière.

LEEUW 23-7 T/M 23-8

Een kalme dag die je in staat stelt de balans op te maken en na te denken over “hoe nu verder.” Denk eens na over een cursus. Single: je enthousias­me over een date verandert in teleurstel­ling... of omgekeerd.

MAAGD 24-8 T/M 23-9

Pak geen nieuwe projecten aan, ook niet als je volop steun wordt beloofd. Dat soort beloftes zeggen maar weinig, in deze periode van dalende Maan. Single: als je alles direct wilt... vang je waarschijn­lijk bot.

WEEGSCHAAL 24-9 T/M 23-10

Er spoken wel duizend ideeën door je hoofd en je bent vastberade­n er daar minstens één van te realiseren. Wacht even tot morgen! Invloeden van de Maan dreigen je alle kanten op te laten rennen.

SCHORPIOEN 24-10 T/M 22-11

Stort je nu niet op zaken waar je onbekend mee bent, en richt je op de lopende zaken. Die zijn dan wel minder spannend, maar misschien wel een goede springplan­k naar opwindende avonturen in de toekomst.

BOOGSCHUTT­ER 23-11 T/M 21-12

Jupiter is niet alleen de grootste planeet van het zonnestels­el, in de astrologie is het ook de meest stimuleren­de. Maar het is vooral ook jouw beschermpl­aneet, en vandaag staat ze jou terzijde.

STEENBOK 22-12 T/M 20-1

Ben voorzichti­g en probeer snel te reageren. Het lijkt erop dat je wordt bedrogen of op een andere manier wordt afgeremd. Houd je maar vast! Wat nu telt is dat je je doel bereikt, de manier waarop is minder belangrijk.

WATERMAN 21-1 T/M 19-2

Je barst van de ideeën die je allemaal wil verwezenli­jken en waarvan je denkt dat je dat ook kán. Dat laatste moet natuurlijk nog maar blijken. Liefde: na een gespannen weekend loopt het nu weer op rolletjes.

VISSEN 20-2 T/M 20-3

Een vervelende dag wat op het werk leidt tot een drukke en chaotische sfeer. Het wordt nog lastig om alles op tijd af te krijgen. Gezondheid: let op je voeding!

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium