Gazet van Antwerpen Stad en Rand

“We willen ons vooral amuseren”

-

De jongens van Geel Zwart Wijnegem moesten op de eerste en de tweede speeldag telkens met 3-0 het hoofd buigen, maar sindsdien ging het met drie overwinnin­gen op rij crescendo. Vorige zaterdag gaf het een niet te onderschat­ten LeefdaalBe­rtem in eigen zaal op zijn donder.

“Collectief leverden we een prima prestatie”, zegt een tevreden trainer Luc Faes. “We hebben veel druk gezet met onze service en daar had de thuisploeg niet meteen een antwoord op. De eerste twee wedstrijde­n verloren we van Wijgmaal en Oxaco Antwerpen, maar dat zijn ploegen die ondertusse­n eerste en tweede staan. Daaronder zijn veel ploegen aan elkaar gewaagd. Elke match moet gespeeld worden, hé.”

“Wij proberen ons alvast elke week te amuseren en leuke wedstrijde­n te spelen. Winnen maakt het allemaal iets plezanter natuurlijk, maar we hebben geen specifieke plaats vooropgest­eld. We sluiten niks uit. Ik wil ook niet op de zaken vooruitlop­en.”

“We spelen nu vijf wedstrijde­n op rij thuis. De laatste in die reeks is tegen één van de favorieten, begin december tegen FH Nijlen. Nijlen is niet onklopbaar, want het verloor zaterdag van Wijgmaal met 3-0. Laten we ervoor zorgen dat we tegen dan top zijn, want alles kan. Zelfs top drie kan nog, al denk ik niet meteen dat we nog hoger moeten mikken. We zien wel hoever we geraken. Het seizoen is nog lang.”

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium