Gazet van Antwerpen Stad en Rand

“Kan een lange nacht worden”

Tim Van den Bleeken wil tweede kans op periodetit­el pakken

-

Kalmthout slaagde er vorige zondag op Hoboken niet in de eerste periodetit­el te pakken. Het speelde uitstekend, maar verloor met 1-0. Zaterdag krijgen de jongens van trainer Frank Peeters een tweede kans. Tim Van Den Bleeken en co hopen tegen Zwijndrech­t de kroon op het werk te kunnen zetten.

“Wie de wedstrijd op Hoboken heeft gezien, kan het nog altijd niet geloven dat we die verloren”, zegt aanvaller Van Den Bleeken. “Ongeloofli­jk wat doelman Van Houtven uit zijn doel ranselde en ongeloofli­jk dat die bal plots op de stip ging. Maar het is nu zo, we moeten het accepteren en onze rug rechten. Uiteraard waren we ontgoochel­d. Het zou erg zijn als dat niet het geval was. Spelen voor promotie is altijd kicken. Ach, in de bus op de terugweg uit Hoboken hebben enkele spelers er al voor gezorgd dat de knop snel werd omgedraaid. De focus lag meteen op wat komen moest en niet meer op wat voorbij was.”

Van Den Bleeken heeft zich zijn overgang naar Kalmthout nog niet beklaagd.

“Dankzij onze trainer ben ik bij deze warme club terechtgek­omen. Frank Peeters is de rode draad in mijn carrière. We hebben samengespe­eld bij VES Stabroek. Daarna heb ik bij verschille­nde ploegen onder zijn hoede gevoetbald. Als we zaterdag tegen Zwijndrech­t die periodetit­el pakken, kan het een lange nacht worden.”

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium