Gazet van Antwerpen Stad en Rand

“Over te nemen wegens vertrek naar buitenland”

Koppel keert niet terug van vakantie

-

De bekende bakker Pierre Claus uit Pulderbos begon twee jaar geleden een horecazaak in Geel. Koek en Ei Burgers zou daar donderdag na een weekje vakantie weer opengaan. Maar de inboedel is weg, alle nummers zijn geblokkeer­d en niemand is van iets op de hoogte.

Een grote groep mensen had donderdag een ontbijt gereservee­rd in Koek en Ei Burgers in de Kameinestr­aat in Geel, dat na een week vakantie weer zou openen. Maar de klanten stonden voor een gesloten deur. Uitbaters Pierre Claus en Marianne De Sutter blijken plots naar familie in het buitenland vertrokken te zijn, zonder de intentie nog terug te keren. Personeel en klanten reageren verrast en ontzet, want zij waren van de sluiting en verhuizing niet op de hoogte.

Het echtpaar verruilde in de zomer van 2016 zijn drukke bakkerij in Pulderbos voor een nieuw eethuis in Geel. In een knap ingerichte zaak die de sfeer van een Amerikaans­e diner in de jaren vijftig uitademde, specialise­erde Koek en Ei zich in originele eiergerech­ten. Later werd het een Amerikaans hamburgerr­estaurant. Aan dat verhaal komt nu een einde. Op een website voor overnames van handelszak­en staat de zaak wel over te nemen wegens ‘verhuis familie buitenland’. Op een andere webstek is sprake van medische redenen.

Het personeel komt compleet uit de lucht gevallen. De vastgoedma­kelaar kreeg maandag een opzegbrief in de bus. Op dat moment bleek het grootste deel van de inboedel al weggehaald te zijn. De Facebookpa­gina van het eethuis is verdwenen, de telefoonnu­mmers van de uitbaters blijken niet meer te bestaan. “We snappen niet waarom dit zo gegaan is, want het contact was altijd goed. Dit getuigt van weinig respect”, klinkt het bij de medewerker­s.

 ?? FOTO JOREN DE WEERDT ?? Pierre Claus en Marianne De Sutter keerden niet terug van een week vakantie.
FOTO JOREN DE WEERDT Pierre Claus en Marianne De Sutter keerden niet terug van een week vakantie.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium