Gazet van Antwerpen Stad en Rand

Horoscoop

-

RAM 21-3 T/M 20-4

Vrijdag: dus komt er weer een flinke berg werk op je af. Prioriteit­en stellen is geen probleem, maar om ‘gedoe’ te voorkomen zul je ook rekening moeten houden met de verwachtin­gen van bepaalde personen.

STIER 21-4 T/M 20-5

Een drukke dag waarop een aantal kwesties opeens weer actueel lijkt te worden. Houd je aan de gegeven richtlijne­n, maar blijf ook trouw aan je eigen ideeën. Een combinatie die best mogelijk is!

TWEELINGEN 21-5 T/M 21-6

Een evenwichti­ge sfeer, ideaal om nieuwe zaken aan te pakken. Als er moeilijke administra­tieve maatregele­n getroffen moeten worden, dan is dit er een goede dag voor!

KREEFT 22-6 T/M 22-7

Je creativite­it en doorzettin­gsvermogen is nog effectieve­r dan normaal. Je tempo ligt hoog maar je weet je precies welke keuzes je moet maken. Single: er staat een nieuwe vriendscha­p op het menu.

LEEUW 23-7 T/M 23-8

De Maan in Leeuw betekent dat alles wat je vandaag aanpakt op korte termijn mooie resultaten oplevert. Verder hoef je alleen maar goed georganise­erd te zijn en moet je het niet op een krachtmeti­ng laten aankomen.

MAAGD 24-8 T/M 23-9

Rivalen lijken stukjes van jouw gebied in te pikken. Dit is geen gewone concurrent­ie! Maak daar resoluut een einde aan en laat ze voelen hoe de verhouding­en liggen. Liefde: een uitje kan een relatie goed doen.

WEEGSCHAAL 24-9 T/M 23-10

Een dag die gunstig is voor nieuwe ideeën en gewaagde plannen. Je kan dus schitteren op een nieuw terrein, waarbij de resultaten die je in het verleden hebt geboekt als springplan­k kunnen dienen.

SCHORPIOEN 24-10 T/M 22-11

Een actieve dag. Zowel in gewone gesprekken als tijdens onderhande­lingen wordt je stijl gewaardeer­d. Misschien ook een goed moment om je salaris ter sprake te brengen? Liefde: sluimerend­e gevoelens worden opgerakeld.

BOOGSCHUTT­ER 23-11 T/M 21-12

Je lijkt te veel hooi op de schouders te hebben geladen, doe even kalm aan. Natuurlijk moet je de eisen die worden gesteld serieus nemen, maar je hoeft niet al het werk alleen te doen.

STEENBOK 22-12 T/M 20-1

Zet je schrap! Onverwacht­e opdrachten kunnen voor problemen zorgen, vooral als collega’s zich niet al te cooperatie­f opstellen. Reageer niet impulsief en laat de zaak niet uit de hand lopen.

WATERMAN 21-1 T/M 19-2

Vanmorgen lijk je pas op de plaats te maken, maar daarná gaat het in volle galop vooruit. Een aardig succesje tekent zich af, vooral als je actief bent in de communicat­ie.

VISSEN 20-2 T/M 20-3

Beperk je acties tot gebieden die dicht bij je staan en die je kan overzien. Je drang om meer te doen en je werkterrei­n uit te breiden, komt later nog wel aan bod. Richt het vizier op concrete doelen.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium