Gazet van Antwerpen Stad en Rand

Dimitri Jacobs wil SintJob zeker niet onderschat­ten “Best winnen om onszelf gemoedsrus­t te bezorgen”

- (qvdb)

Rochus Deurne ontvangt zondag hekkenslui­ter Sint-Job, dat in tien wedstrijde­n nog niet kon winnen. De Deurnese aanvoerder Dimitri Jacobs is echter op zijn hoede. “We mogen Sint-Job zeker niet onderschat­ten”, zegt Jacobs

“Als we onszelf wat gemoedsrus­t willen bezorgen voor de komende weken, kunnen we best winnen”, zegt Dimitri Jacobs, die met Rochus Deurne negende staat. “Onderaan het klassement ligt alles bijzonder dicht bij elkaar, afgezien van de twee staartploe­gen misschien. We gaan ervan uit dat er op het einde van de rit meer dan twee ploegen zullen degraderen. We willen zo ver mogelijk van die degradatie­zone wegblijven en daarom is het niet onbelangri­jk dat we zondag nog eens de drie punten thuis houden.” “We hebben er deze week stevig de pees op gelegd op training. De trainer heeft daad bij het woord gevoegd. Als speler stap je na zo’n stevige training met een voldaan gevoel van het veld, maar het is vooral de bedoeling dat we de grinta, die ons in het begin van het seizoen zo’n goede resultaten opleverde, terugvinde­n.”

“We willen met een gezonde portie agressie aan de wedstrijd beginnen, al zijn we ook op onze hoede voor Sint-Job. Na tien wedstrijde­n zonder zege is hun vertrouwen ongetwijfe­ld wat zoek, maar aan voetballen­d vermogen hebben ze geen gebrek. Als we ze toelaten in de wedstrijd te komen, kan het een zeer moeilijke wedstrijd worden. Ik geloof dat zij ons als een haalbare kaart beschouwen. We mogen ze dus absoluut niet onderschat­ten”, aldus de Deurnese aanvaller.

SintJobtra­iner Peter Schrauwen werpt niemand de steen

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium