Gazet van Antwerpen Stad en Rand

Winkelruim­te te huur per vierkante meter

Combidee neemt alle beslommeri­ngen op zich

-

Op de Bredabaan in het centrum van Brasschaat opent eind november een grote handelsloc­atie waar ondernemer­s ruimte kunnen huren vanaf één vierkante meter. De totale oppervlakt­e bedraagt 750 vierkante meter.

Ondernemer­s of handelaars kunnen op deze nieuwe locatie ruimte naar keuze huren, vanaf één legplank tot meerdere kasten, en dat al vanaf 69 euro per maand. Tegelijk komen hun artikelen ook in een webshop.

Alles wordt geregeld door Com- bidee. “Ons concept is totaal nieuw. Wij zien dat voor veel mensen de drempel naar het ondernemen toch nog altijd wat te hoog ligt. Wij zorgen ervoor dat kandidaat-ondernemer­s voor een minimale investerin­g staan. Eigenlijk wij hen. De handelaars moeten zelfs niet persoonlij­k aanwezig zijn.

Fysiek

ontzorgen

“Onze winkelvera­ntwoordeli­jke, Linda Van Eester, zal hier altijd paraat staan, samen met nog een personeels­lid. Naargelang

het aantal ondernemer­s kan het aantal werknemers nog groeien. Wij geloven in de sterkte van zowel een fysieke winkel als een webshop. Online bestellen is heel eenvoudig, maar we weten dat sommige klanten de artikelen ook graag in het echt bekijken. Dat kan dus hier”, zegt Sandra Van De Walle van Combidee.

Op dit ogenblik zijn er tien ondernemer­s die mee opstarten. “Maar het aantal concrete geïnteress­eerden is al tot veertig opgelopen”, stelt Linda. “Wie bij ons wil huren, tekent een contract voor minimaal één maand, met een vooropzeg van nog eens één maand. We denken ook aan workshops achteraan in de winkel. Die kunnen dan ’s avonds plaats vinden. Er is achteraan ook een ingang langs de Oude Baan. Voor leveringen is dat mooi meegenomen. De webshop zou bij de opening klaar moeten zijn. We mikken op 30 november.”

Het concept van Combidee staat los van Brasschaat Popt-Up. “Er kan natuurlijk een wisselwerk­ing ontstaan. Voor wie Brasschaat Popt-Up niet haalbaar vindt, liggen er misschien bij ons mogelijkhe­den.

www.combidee.be

 ?? JBR ?? Sandra Van De Walle en winkelvera­ntwoordeli­jke Linda Van EesterFOTO
JBR Sandra Van De Walle en winkelvera­ntwoordeli­jke Linda Van EesterFOTO

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium