Gazet van Antwerpen Stad en Rand

“Kan je even in de Gazet zetten dat we nog een derde kok zoeken?”

Annonce van Nathan Van Echelpoel van ‘Nathan’

- (pavi)

Het jonge koppel Nathan Van Echelpoel en Eva Van de Peer viel volledig uit de lucht toen de naam van hun restaurant viel als kersverse sterrendra­ger.

Al negen jaar zijn Nathan Van Echelpoel uit ’s-Gravenweze­l en Eva Van de Peer uit Antwerpen een koppel. Hij werkte in de keuken van gerenommee­rde restaurant­s als Dôme, De Pastorale en Hof van Cleve, zij werkte in de verkoopafd­eling van een softwarebe­drijf.

Toen ze twee jaar geleden samen restaurant Nathan begonnen in de Lange Koepoortst­raat, dacht Eva de twee te kunnen combineren. Niet dus. “Ik vond het meteen ook heel leuk en heb mijn andere job opgegeven”, zegt ze, terwijl ze nog van de schok staat te bekomen. De twee jongelinge­n kunnen met hun geluk geen blijf.

“We hebben nu een team van zeven mensen”, zegt Van Echelpoel. “Drie mensen in de zaal, twee in de keuken en eentje aan de afwas. Maar we zijn op zoek naar een derde kok. Kun jij dat alsjeblief­t in de Gazet zetten, dan moeten we geen annonce plaatsen?”

Toegankeli­jk

“Maar serieus, een extra kok zou toch al wat druk van onze schouders kunnen wegnemen.” Die druk komt er sowieso met een Michelinst­er. “De reserverin­gen lopen vlot binnen”, zegt Van de Peer. “We bieden dan ook een erg toegankeli­jke keuken. Vanavond gaat de riem eraf, maar vanaf morgen (vandaag dus, red.) zijn we er weer helemaal klaar voor. Kom maar af.”

 ?? FOTO FRANK BAHNMULLER ?? Nathan en zijn héél emotionele wederhelft Eva.
FOTO FRANK BAHNMULLER Nathan en zijn héél emotionele wederhelft Eva.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium