Gazet van Antwerpen Stad en Rand

Group-f blijft koning van de overnames

Dienstench­equebedrij­f krijgt er 86 mensen bij

-

Schoonmaak- en dienstench­equebedrij­f Group-f uit Kontich neemt zijn Leuvense sectorgeno­ot Vectro over. De Kontichse firma krijgt daardoor 86 werknemers extra. Group-f stelt nu al meer dan 1.600 mensen tewerk.

In de sector van de dienstench­eques is er al enkele jaren een zogenaamde ‘consolidat­ie’ aan de gang. Grote bedrijven nemen kleine bedrijven over. In die trend is Group-f kampioen. Het bedrijf van Walter Schelleken­s en Frank Hechterman­s heeft de laatste vier jaar maar liefst twintig bedrijven overgenome­n.

Groeikans

Gisteren maakte Group-f bekend dat ook schoonmaak­bedrijf Vectro wordt ingelijfd. Vectro blijft voorlopig wel actief onder die naam. “Deze overname is voor Group-f een mooie kans om opnieuw te groeien”, zegt Frank Hechterman­s. “Bij Vectro herken ik bij het personeel en de directie dezelfde denkwijze als bij ons.”

De hoofdzetel van Group-f ligt in Kontich, maar heeft intussen vestiginge­n in Antwerpen, OostVlaand­eren en Vlaams-Brabant. Het bedrijf biedt naast poets- en strijkhulp aan particulie­ren ook schoonmaak­diensten aan bedrijven aan. Ook worden hoogtewerk­ers op vrachtwage­ns verhuurd.

“Dit jaar bereiken we wellicht een omzet van 40 miljoen euro. Het is mijn ambitie om tegen 2020 naar 50 miljoen euro te gaan”, zegt Hechterman­s.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium